H προκήρυξη που λήγει σε μία ημέρα

Με τη σημείωση «ΕΠΕΙΓΟΝ – Προθεσμία» αναρτήθηκε στην Διαύγεια η ανακοίνωση για την προκήρυξη θέσεων στη Γενική Διεύθυνση EUROSTAT της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η υπουργός Όλγα Γεροβασίλη απέστειλε στις 5 Ιανουαρίου - με μία τελευταία τροποποίηση σήμερα - προς όλα τα Υπουργεία Διευθύνσεις Διοικητικού /Προσωπικού, όλες τις Γενικές και Ειδικές Γραμματείες Διευθύνσεις Διοικητικού /Προσωπικού, όλες τις Ανεξάρτητες Αρχές Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού

και όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις του Κράτους την προκήρυξη, με την προθεσμία υποβολής αιτήσεων να λήγει αύριο, 10 Ιανουαρίου!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Α.Π. 8944/14-12-2016), αποστέλλεται η υπό στοιχεία επιστολή του Γενικού Διευθυντή της ΕUROSTAT αναφορικά με την προκήρυξη του EPSO (EPSO/AD/331/16) για έξι θέσεις στον τομέα της Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Η EUROSTAT ενδιαφέρεται για την κάλυψη μίας από τις θέσεις αυτές (Data Analysis and IT Service).

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν απευθείας στην ως άνω Υπηρεσία στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://epso.europa.eu/apply/job-offers/competition/1945_en

Keywords
Τυχαία Θέματα