Αλέκος Δούκας: Με τα Forever 21 στο κέντρο της Αθήνας

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Έως τον Μάρτιο σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στην οδό Ερμού στην Αθήνα το πρώτο κατάστημα της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας ένδυσης Forever 21. Μιας εταιρείας με έμφαση στη νεανική μόδα που θα ανταγωνιστεί σήματα όπως η Η&Μ και ZARA και η οποία ήδη αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα αρχικά στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

Η ανάπτυξη στη χώρα μας γίνεται διαμέσω του

επιχειρηματικού σχήματος Tener Management Europe, ενός σχήματος που αποτελεί τον Master Franchisee της πολυεθνικής και την ευθύνη για την Ελλάδα αλλά και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη που το σήμα από τις ΗΠΑ επενδύει έχει ο γνωστός από τη θητεία του σε ΟΠΑΠ και όμιλο Γερμανου Αλέκος Δούκας.

Ένας μάνατζερ με μεγάλη εμπειρία στη λειτουργία και στήσιμο καταστημάτων, ο οποίος παρουσίασε τη νέα μορφή μαγαζιών της ΟΠΑΠ ΑΕ αλλά και που πέτυχε μεγάλες επιτυχίες λόγω της μακρόχρονης συνεργασίας του με τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογίας του Πάνου Γερμανού.

Γεννημένος στη Μάνδρα Αττικής, ο Αλέκος Δούκας ήδη εδώ και δύο περίπου χρόνια τρέχει το πρότζεκτ σε χώρες όπως η Ουγγαρία και η Πολωνία και η Ελλάδα υπήρξε προσωπική του εισήγηση στην αμερική μητρική εταιρεία. Το ακίνητο στο οποίο η Forever21 θα ξεκινήσει τις ελληνικές της δραστηριότητες ανήκε παλιότερα στην εταιρεία Sprider και αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο από μια σειρά επενδύσεων που θα γίνουν στη χώρα μας, με συνέχεια σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα