Folli Follie: Αναστολή αξιολόγησης από την IBG

Σε αναστολή της αξιολόγησης της μετοχής της FF Group προχωρά η IBG, μετά τα ερωτήματα που τέθηκαν για τα οικονομικά της εταιρείας από το αμερικανικό hedge fund Quintessential Capital Management.

Όπως αναφέρει η IBG, η ίδια

έχει επανειλημμένως εκφράσει την επιφυλακτική της στάση για τη μετοχή της FF Group και ιδιαίτερα για την ανακοίνωση αδύναμων ελεύθερων ταμειακών ροών παρά την επίτευξη ισχυρών κερδών λόγω των επίμονα υψηλών αναγκών σε κεφάλαια κίνησης.

Επιπλέον, όπως σημειώνει, δεν υποδέχθηκε θετικά την απόφαση της διοίκησης να διορίσει τη λογιστική εταιρεία Ecovis για τις κινεζικές θυγατρικές.

Μετά από αυτή την επίθεση της QCM που παραδέχθηκε πως σορτάρισε τη μετοχή της FF Group, θα ήταν πολύ καλύτερο αν η διοίκηση ανακοίνωνε τον διορισμό λογιστικής εταιρείας από τις "Μεγάλες 4" προκειμένου να διασκεδαστούν οι ανησυχίες αναφορικά με την ακρίβεια των οικονομικών καταστάσεων του ομίλου, γράφει στην σχετική της έκθεση η IBG.

Όπως σημειώνει, δεδομένου ότι η μάχη μεταξύ των δυο πλευρών θα έχει και άλλα επεισόδια, που θα δημιουργήσουν ακραία μεταβλητότητα για τη μετοχή, αποφάσισε να αναστείλει την αξιολόγηση της FF Group.

Keywords
Τυχαία Θέματα