Bild: Καμία συμφωνία μεταξύ του CEO της Deutsche Bank και των ΗΠΑ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Bank AG, John Cryan, απέτυχε να καταλήξει σε συμφωνία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για την επίλυση μιας πολύχρονης έρευνας σε σχέση με τις υποθήκες ομολόγων, κατά τη διάρκεια συνάντησης

στην Ουάσιγκτον την Παρασκευή, σύμφωνα με την εφημερίδα Bild.

Η συνάντηση είχε ως στόχο να διαπραγματευθεί την επίλυση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία η τράπεζα θα πρέπει να πληρώσει για την επίλυση υποτιθέμενων παραπτωμάτων που προκύπτουν από τις συναλλαγές της σε υποθήκες κατοικιών που οδήγησαν στην οικονομική κρίση του 2008, σύμφωνα με έκθεση της Bild.

Η γερμανική τράπεζα εξακολουθεί να εξετάζει την αίτηση αποζημίωσης κατά του Anshu Jain και του Josef Ackermann, οι οποίοι είναι πρώην διευθύνοντες σύμβουλοι της τράπεζας. Η Bild αναφέρει μάλιστα, ότι η τράπεζα «πάγωσε» μέρος από τα εκατομμύρια για τις πληρωμές μπόνους για τον Jain και για άλλα πρώην κορυφαία στελέχη.

Εκπρόσωπος της Deutsche Bank αρνήθηκε να σχολιάσει στην Bild σχετικά με την έκβαση της συζήτησης της Παρασκευής και για το «πάγωμα» των αποζημιώσεων πρώην στελεχών. Αρνήθηκε να σχολιάσει, επίσης και ο Mark Abueg, εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα