Βασ. Λεβέντης: «Με 'λασπολογούν' οτι είμαι κοντά στην κυβέρνηση - Οι εκλογές είναι κοντά»

«Μόνο η απλή αναλογική υπήρξε κοινό σημείο του ΣΥΡΙΖΑ με την Ένωση Κεντρώων» υποστήριξε την Κυριακή ο Βασίλης Λεβέντης προσθέτοντας ότι «δεν είμαι διατεθειμένος αν η κυβέρνηση σκοντάψει να της δώσω χείρα βοηθείας».

«Δεν ξέρω γιατί με λασπολογούν» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης

επιχειρώντας να απαντήσει μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ σε όσους τον κατηγορούν ότι στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Επέμεινε, δε, στη θέση του ότι πρέπει να υπάρξει κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού γιατί όπως είπε «δεν θέλω η κυβέρνηση να πέσει, γιατί στη θέση της τι θα έρθει;».

Κατά τον κ. Λεβέντη, ο οποίος εκτίμησε ότι οι εκλογές είναι κοντά μιας και, όπως είπε, η Φώφη Γεννηματά που θα μπορούσε να στηρίξει τον Τσίπρα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μητσοτάκη, «τρεις δρόμοι υπάρχουν τώρα: να συνεχίσει το Γολγοθά του ο Τσίπρας και να τον βρίζουν όλοι και όπου τον πάει, η οικουμενική και οι εκλογές».

Κατήγγειλλε επίσης ότι όταν είπε ότι θα ψηφίσει την απλή αναλογική τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν να κάνει πίσω. «Κύριε Λεβέντη μου είπαν ότι δεν θα δεις ούτε ξερό φύλλο αν στηρίξεις την απλή αναλογική» είπε χαρακτηριστικά χωρίς να κατονομάζει ποιος ήταν αυτός που του μετέφερε αυτή την απειλή.

Όσον αφορά τέλος το θέμα των πλειστηριασμών είπε ότι πρέπει να προστατευθούν τα 300.000 στεγαστικά δάνεια που αφορούν πρώτη κατοικία και είναι έως 200.000 ευρώ διευκρινίζοντας ότι δεν στηρίζει όσες κινητοποιήσεις γίνονται σε ειρηνοδικεία και δεν αφορούν την πρώτη κατοικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα