Allianz Ελλάδος: Στηρίζει το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας «ΑΡΩΓΗ»

Το φιλανθρωπικό έργο του μη κερδοσκοπικού Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας ΑΡΩΓΗ ενισχύει η Allianz Ελλάδος, μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

«Οι ανάγκες του σωματείου σήμερα, είναι περισσότερο αυξημένες από ποτέ. Με την οικονομική της ενίσχυση η Allianz Ελλάδος, δίνει «ανάσα» σε 55 οικογένειες που ζουν στα όρια της φτώχειας και στηρίζονται από το σωματείο,

καλύπτοντας το κόστος των αναγκών τους σε τρόφιμα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Το έργο της ΑΡΩΓΗΣ ξεκινά το 1995, και συνεχίζεται έως και σήμερα χάρη στην εθελοντική προσφορά. Σημαντικά έργα του σωματείου είναι, η στήριξη μέχρι τώρα 650 άπορων οικογενειών, η δημιουργία του Κέντρου Διημέρευσης για παιδιά με ειδικές ανάγκες «Αρωγή» ενώ αναμένεται και η λειτουργία του ξενώνα «Βαμβακάρειo Ίδρυμα – Αρωγή» για απροστάτευτα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Οι ίδιοι οι εθελοντές του Σωματείου «υιοθετούν» άπορες οικογένειες και αναλαμβάνουν, με έξοδα της ΑΡΩΓΗΣ, να διεκπεραιώνουν τις ανάγκες τους: Τρόφιμα και Φάρμακα, Έξοδα στέγασης, Εξόφληση λογαριασμών, Βοήθημα θέρμανσης κ.ά. προσφέροντας χέρι βοηθείας αλλά και ελπίδα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα