Ζωζώ Σαπουντζάκη: Συγκινημένη στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη – «Να με περιμένει»

Το τελευταίο «αντίο» στη Μάρθα Καραγιάννη είπαν συγγενείς και φίλοι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η καταξιωμένη ηθοποιός άφησε την τελευταία πνοή της στις 18/9 σε ηλικία 83 ετών και σήμερα πραγματοποιήθηκε η πολιτική κηδεία της.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσε το παρών στο κοιμητήριο, θέλοντας να αποχαιρετήσει την αγαπημένη φίλη της. Η ίδια ήταν συντετριμμένη και δεν μπορούσε να συγρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Είμαι

πολύ συγκινημένη. Δεν μπορώ να μιλήσω παιδιά. Και τι δεν έχω να θυμάμαι; Κάναμε όνειρα μαζί. Με γέλασε όμως… Γιατί έφυγε μόνη… Τα όνειρά μας δεν τελειώνουν ποτέ», ήταν τα πρώτα λόγια της Ζωζώς Σαπουντζάκη.

Όταν ρωτήθηκε για την τελευταία συνάντηση με την Μάρθα Καραγιάννη, η ηθοποιός είπε συγκινημένη: «Την τελευταία φορά που μιλήσαμε δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά. Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι. Αγαπιόμαστε με τη Μάρθα.

Θέλω να με περιμένει… Δεν ήξερα ότι ήθελα να αποτεφρωθεί αλλά την ίδια επιθυμία έχω και εγώ. Έγραψα στο στεφάνι ότι την αγαπώ γιατί ήθελα να της το πω ξανά…».

Διαβάστε ακόμα:

 Πρωινό μας 22/9: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

 Μιχάλης Σαράντης: Φωτογραφίζει τη Μαίρη Μηνά και την κόρη τους μέσα στο μαιευτήριο

 Μάρθα Καραγιάννη: Συντετριμμένη η Ντόρα Δούμα στην κηδεία – Έκλαιγε πάνω στο φέρετρο

Keywords
Τυχαία Θέματα