Μιχάλης Σαράντης: Φωτογραφίζει τη Μαίρη Μηνά και την κόρη τους μέσα στο μαιευτήριο

Σε πελάγη απέραντης ευτυχίας πλέουν από χθες η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, επισφραγίζοντας την αγάπη της με τον σύντροφό της. Χαμόγελα και δάκρυα ευτυχίας «πλημμύρισαν» το δωμάτιό τους, όταν κράτησαν στην αγκαλιά τους το μωρό τους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9, ο Μιχάλης Σαράντης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο. Στην

πρώτη ο ηθοποιός ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του και «λιώνει» ενώ στη δεύτερη φωτογραφίζει τη Μαίρη Μηνά στο κρεβάτι της ανάμεσα στα λουλούδια που της έχουν στείλει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Σαράντης (@mihalisarantis)

Η ανάρτηση του Μιχάλη Σαράντη

«Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου, έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή… Καμάρι μου. Παιδί μου. Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου. Μαίρη μου, κερασιά μου ολάνθιστη, σ´αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα. Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το Φως

Θέλω θερμά να ευχαριστήσω το μαιευτήριο @mitera.gr και το υπέροχο προσωπικό του για την φροντίδα,
καθώς και τον γιατρό μας Γιώργο Νικολόπουλο που μαζί με την μαία μας Κέλλυ Περιβολάρη ήταν πάντα δίπλα μας όλες αυτές τις μέρες! Επιτέλους, χαρά!».

Να σας ζήσει!

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρθα Καραγιάννη: Συντετριμμένη η Ντόρα Δούμα στην κηδεία – Έκλαιγε πάνω στο φέρετρο

 Σταμάτης Κόκοτας: Η κατάσταση της υγείας του μετά την εισαγωγή στο νοσοκομείο

 Μάρθα Καραγιάννη: Θλίψη στην κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού

Keywords
Τυχαία Θέματα