Ζωή Παπαδοπούλου: Ο προβληματισμός της για τον κορονοϊό και τον φόβο που έχει φέρει η πανδημία

Μέσα από μια μακροσκελή της ανάρτηση στα social media, η Ζωή Παπαδοπούλου εξέφρασε τον προβληματισμό της γύρω από την πανδημία του κορονοϊού και τον φόβο που έχει δημιουργήσει.

«Αυτή την φωτογραφία την τράβηξα το φετινό Καλοκαίρι σε μία σύντομη εξόρμηση εκτός Αθηνών.
Είναι μία όμορφη φωτογραφία που δημιουργεί προσδοκία για το επόμενο Καλοκαίρι.
Το

επόμενο όμως
Καλοκαίρι πως θα μας βρει?

Τους τελευταίους 7 μήνες έχει εμφανιστεί και εγκατασταθεί ένας Ιός στη ζωή όλης της ανθρωπότητας .
Και μαζί εγκαταστάθηκε για τα καλά ο Φόβος η θλίψη η μη ελπίδα για το αύριο.
Θα ήθελα πολύ μαζί με αυτόν τον χειροπιαστό φόβο που ενισχύεται κάθε μέρα να ενισχύεται και μια χειροπιαστή Ελπίδα και Πίστη ότι θα τελειώσει αυτή η περίοδος!

Δεν ακούω έντονα να λέγεται ότι αυτή την στιγμή περισσότερο από ποτέ ο κόσμος περνάει κατάθλιψη,γιατί έχει χάσει Δουλειά, Σπίτι, Ελπίδα…δεν ακούω έντονα να λέγεται ότι η κακή ψυχολογία η εμποτισμένη με τον φόβο του Θανάτου είναι αυτή που οδηγεί πιο σύντομα το ανοσοποιητικό στην πτώση του.

Κάνουμε τα πάντα για να βρεθεί το εμβόλιο για την καταπολέμηση του Ιού, το οποίο θα βρεθεί σύντομα σε αυτό όπως ξέρουμε δεν υπάρχει αμφιβολία!
Ο Ιός του Φόβου πως καταπολεμάται?

Αλλά τι συζητάμε τώρα?
Πάμε να πλύνουμε τα χέρια μας και όλα θα πάνε καλά!
Ή μήπως όχι?
Καλημέρα!!!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτή την φωτογραφία την τράβηξα το φετινό Καλοκαίρι σε μία σύντομη εξόρμηση εκτός Αθηνών. Είναι μία όμορφη φωτογραφία που δημιουργεί προσδοκία για το επόμενο Καλοκαίρι. Το επόμενο όμως Καλοκαίρι πως θα μας βρει? Τους τελευταίους 7 μήνες έχει εμφανιστεί και εγκατασταθεί ένας Ιός στη ζωή όλης της ανθρωπότητας . Και μαζί εγκαταστάθηκε για τα καλά ο Φόβος η θλίψη η μη ελπίδα για το αύριο. Θα ήθελα πολύ μαζί με αυτόν τον χειροπιαστό φόβο που ενισχύεται κάθε μέρα να ενισχύεται και μια χειροπιαστή Ελπίδα και Πίστη ότι θα τελειώσει αυτή η περίοδος! Δεν ακούω έντονα να λέγεται ότι αυτή την στιγμή περισσότερο από ποτέ ο κόσμος περνάει κατάθλιψη,γιατί έχει χάσει Δουλειά, Σπίτι, Ελπίδα…δεν ακούω έντονα να λέγεται ότι η κακή ψυχολογία η εμποτισμένη με τον φόβο του Θανάτου είναι αυτή που οδηγεί πιο σύντομα το ανοσοποιητικό στην πτώση του. Κάνουμε τα πάντα για να βρεθεί το εμβόλιο για την καταπολέμηση του Ιού, το οποίο θα βρεθεί σύντομα σε αυτό όπως ξέρουμε δεν υπάρχει αμφιβολία! Ο Ιός του Φόβου πως καταπολεμάται? Αλλά τι συζητάμε τώρα? Πάμε να πλύνουμε τα χέρια μας και όλα θα πάνε καλά! Ή μήπως όχι? Καλημέρα!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ζωή Παπαδοπούλου (@zoepapadopoulou_official) στις 29 Οκτ, 2020 στις 11:59 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Anita Brand – Χάρης Χριστόπουλος: Η απίστευτα γλυκιά φωτογραφία του ζευγαριού με το μωράκι τους!

«Εγώ χώρισα τον Κώστα Βουτσά και τον πόνεσα πάρα πολύ»

Βαλέρια Κουρούπη: «Το πλήρωσα ότι είμαι η ανιψιά του Γιάννη Μπέζου»

Keywords
Τυχαία Θέματα