Ζώδια & Σχέσεις: Δες πώς αντιμετωπίζει το σεξ…σύμφωνα με το ζώδιό του!

Κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει τελείως διαφορετικά το θέμα του σεξ. Εξαιτίας των χαρακτηριστικών που έχουμε ανάλογα με το ζώδιό μας, χειριζόμαστε εντελώς διαφορετικά τις σχέσεις μας αλλά και το σεξουαλικό κομμάτι. Δες παρακάτω αναλυτικά το πώς αντιμετωπίζει το σεξ το κάθε ζώδιο και βγάλε…τα συμπεράσματά σου.

#1. Κριός – Σαν Κριός ο σύντροφός σου είναι πολύ ανταγωνιστικός και έτσι θα προσπαθεί πάντα να είναι καλύτερος από εσένα στο σεξ, κάτι που νομίζω δεν σε χαλάει καθόλου!

#2. Ταύρος – Ο Ταύρος μπαίνει πάντα κατευθείαν στο θέμα και αποφεύγει τους προλόγους…και τα προκαταρκτικά.

#3. Δίδυμος – Οι Δίδυμοι είναι πολύ ενδιαφέροντα ζώδιο στην κρεβατοκάμαρα και δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς ποτέ.

#4. Καρκίνος – Ο Καρκίνος είναι ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο και δυσκολεύεται να αποδώσει όταν δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με κάποιον άνθρωπο. Συνεχώς προσπαθεί να σιγουρευτεί ότι ο σύντροφός του νοιάζεται για εκείνον και απολαμβάνει το σεξ όσο και αυτός.

#5. Λέων- Στο θέμα του σεξ θέλει όλη την προσοχή πάνω του!

#6. Παρθένος- Σε ό,τι αφορά το σεξ ένας Παρθένος είναι πάντα μεθοδικός.

#7. Ζυγός – Ο Ζυγός θέλει να κάνει σεξ με άτομα που νιώθει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο. Αν δεν σε ξέρει καλά δεν πρόκειται να αποδώσει καλά στο κομμάτι του σεξ.

#8. Σκορπιός – Ο Σκορπιός δεν θα αποκαλύψει εύκολα τα συναισθήματά του στην καθημερινότητά του αλλά όταν κάνει σεξ τα πράγματα αλλάζουν και εκείνος γίνεται πιο ευάλωτος.

#9. Τοξότης- Δεν του αρέσει να έχει ρουτίνα στο σεξ και προτιμάει να είναι πάντα απρόβλεπτος.

#10. Αιγόκερως- Λατρεύει το σεξ και δεν τον ενοχλεί να το κάνει ξανά και ξανά όλο το βράδυ μέχρι να νιώσει πως η σύντροφός του δεν θέλει άλλο.

#11. Υδροχόος – Ο Υδροχόος μπορεί άνετα να κάνει σεξ ακόμα και με φίλες του. Γι’αυτόν το σεξ είναι απλά μια εκτόνωση και την απολαμβάνει με οποιαδήποτε γυναίκα έχει στο πλευρό του.

#12. Ιχθύς- Ο Ιχθύς είναι πολύ ρομαντικός στο θέμα του σεξ και θέλει να δημιουργεί τη σωστή διάθεση πριν ξεκινήσει να κάνει τις πρώτες του κινήσεις.

Διαβάστε ακόμα: Ημερήσιες προβλέψεις Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021!

Tα 3 top ζώδια με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις την πιο υγιή σχέση

Ζώδια & Σχέσεις: 8 λόγοι για τους οποίους αξίζει να ερωτευτείς έναν Καρκίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα