Survivor: Έξαλλοι οι Μπλε με την Ελευθερία Ελευθερίου! «Μας πρόδωσες!»

Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν μπορεί να δεχτεί την κίνηση που έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor και τη σχολίασε στο επεισόδιο της Τρίτης.

«Η Ελευθερία χθες είχε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί όλα τα αγόρια της ομάδας. Κάτι που θέλαμε να κάνουμε όλα τα κορίτσια. Εγώ στεναχωρήθηκα που δεν κατάφερα να βοηθήσω τα αγόρια της ομάδας μου που με έχουν βοηθήσει σε άλλες στιγμές,

επειδή έτρεμα από το κρύο και δεν μπορούσα να σταθεροποιηθώ. Ήθελα να βάλω τα κλάματα που δεν βοήθησα και έκανα προσευχές να κερδίσει ο Πάνος και βλέπω την Ελευθερία να πετάει το τοτέμ», ανέφερε on camera η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία δεν μπορεί να καταλάβει πως η Ελευθερία συνεχίζει να μιλά κανονικά στον Αλέξη. «Μειώνει τον ίδιο της τον εαυτό με τις πράξεις της», σχολίασε ακόμα η Άννα Μαρία.

«Θεώρησα από τη στιγμή που έχω ατομική ασυλία, δεν υπήρχε λόγος να μπω στη διαδικασία να υποδείξω κάποιον συμπαίκτη μου καθώς σκέφτηκα ότι όλοι θα ψηφίσουν τον Αλέξη πρώτο υποψήφιο και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να υποδείξω τον επόμενο. Εμένα για παράδειγμα ο Chris δεν μου έχει κάνει κάτι προσωπικά» εξήγησε τη σκέψη της η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του Survivor.

Η Μπλε ομάδα τα έβαλε με την Ελευθερία Ελευθερίου καθώς δεν καταλαβαίνουν τι σκέφτεται και πως λειτουργεί με βάση την κίνησή της αυτή στην ατομική ασυλία, καθώς θεώρησαν ότι έδωσε παραπάνω ευκαιρία στον Αλέξη και στον Chris να κερδίσουν την ασυλία και να μην φύγουν.

«Πουλάς τον Πάνο. Αν δεν έπαιρνε την ασυλία πολύ πιθανό να έβγαινε ο Πάνος στον τάκο», φώναζε ο Νίκος κατά τη διάρκεια του καβγά τους.

«Μας πρόδωσες όλους και τα πιστεύω σου. Εσύ έπρεπε να είσαι μπροστά από όλους μας, φώναζαν οι Μπλε στην Ελευθερία!

 
Δείτε τι έγινε:

Διαβάστε ακόμα:

Τζένη Μπαλατσινού: Η βόλτα στη χιονισμένη Αθήνα και τα παιχνίδια του γιου της

Βάλια Χατζηθεοδώρου – Πέτρος Πυλαρινός: Η τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού στα χιόνια!

Masterchef: Αυτός είναι ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας που κέρδισε την κάρτα ασυλίας και το πλεονέκτημα που θα καθορίσει το παιχνίδι!

Keywords
Τυχαία Θέματα