Ζήσε την εμπειρία του spa στο σπίτι με τη νέα πολυτελή σειρά αφρόλουτρων bioten Shower Oils!

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την χαλάρωση, την ευεξία και την αναζωογόνηση που χαρίζει μια επίσκεψη σε spa όμως οι περισσότερες, δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου ούτε και το budget! Κάπου εδώ λοιπόν έρχεται το bioten να φέρει τα πάνω κάτω και να μετατρέψει το μπάνιο μας σε πολυτελή χώρο ομορφιάς και περιποίησης, με τη νέα σειρά αφρόλουτρων bioten Shower Oils!

Tο bioten καινοτόμησε as usual και δημιούργησε δυο μοναδικά αφρόλουτρα που υπόσχονται να σου χαρίσουν

πολυτελείς στιγμές απόλαυσης, περιποίησης και φροντίδας σε κάθε μπάνιο. Καλωσόρισε στη ζωή σου το Exotic Spa Shower Oil και το Deep Relax Shower Oil #yummy. Έμπνευση για τη δημιουργία της νέας σειράς bioten Shower Oils αποτέλεσαν αγαπημένα, πολύτιμα, εξωτικά έλαια, όπως το marula oil, το buriti oil και το coconut oil, που είναι γνωστά για τις ευεργετικές ιδιότητες τους. Το έλαιο καρύδας (coconut oil) είναι το “super-food” της επιδερμίδας και φημίζεται για την ενυδατική, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική του δράση, ενώ το marula oil που συχνά αποκαλείται «το μυστικό ομορφιάς των γυναικών στην Αφρική» είναι πλούσιο σε βιταμίνη C – τέσσερις φορές περισσότερο από το πορτοκάλι – βιταμίνη Ε και ελαϊκό οξύ, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Το buriti oil «κλείνει» την τριάδα των εξωτικών ελαίων και εγγυάται δέρμα μαλακό κι ενυδατωμένο, σε κάθε άγγιγμα!

Η φόρμουλά τους είναι περιποιητική και πάνω από όλα, 85% φυσικής προέλευσης. Από την πρώτη χρήση θα νιώσεις πως η επιδερμίδα σου έχει αποκτήσει πιο βελούδινη υφή, ενώ τα σαγηνευτικά τους αρώματα τους θα σε ταξιδέψουν σε παραδεισένια, εξωτικά νησιά, από την πρώτη κιόλας σταγόνα! Αφέσου στη δύναμη των πολύτιμων ελαίων, άσε τα σαγηνευτικά αρώματά τους να σε ταξιδέψουν, δώσε στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της αξίζει σε κάθε μπάνιο με τα νέα bioten Shower Oils και νιώσε σαν πραγματική βασίλισσα! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η queen Έλενα Παπαρίζου είναι η ambassador του bioten! Τι; Δεν το ήξερες; Πάτα play για να την απολαύσεις στο παρακάτω video…

Μάθε περισσότερα στο biotencosmetics.com αλλά και στην επίσημη σελίδα του bioten στο facebook καθώς και στο instagram!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις διεσταλμένους πόρους; Την πάτησες…

#BeachHairDontCare Λίγη έμπνευση για την παραλία!

Hey! Αυτές οι κρέμες μυρίζουν παραλία και ενυδατώνουν τέλεια!

var img = new Image();

img.src = 'https://bold.adman.gr/banner?webspace=21839&auto=1&rnd=' + (new Date()).getTime();

img.style.display = 'none';

Keywords
Τυχαία Θέματα