Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευή 6 Ιουλίου

07:56 6/7/2018 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Παρασκευή 6 ΙουλίουΠαρασκευή, Ιούλιος 6, 2018 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε στο ταίρι σας τη στοιχειώδη φροντίδα και τρυφερότητα για να μπορεί να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζει. Μη διστάσετε να επέμβετε δυναμικά σε οικογενειακά προβλήματα που χρειάζονται άμεσα λύση.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν θα σας αφήσουν να νιώσετε πλήξη. Πολεμήστε για τα όνειρά σας, χωρίς να περιμένετε απαραίτητα βοήθεια από τρίτους για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιο παλιό πρόβλημα

μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και χρειάζεται να φροντίσετε να εξαλειφθεί. Προσέξτε, γιατί ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί και με μια λανθασμένη κίνηση το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα για να υποδεχθείτε τον σύντροφό σας. Εκτιμήστε σωστά τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν. Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και μην επωμίζεστε όλα τα βάρη.

ΛΕΩΝ: Αφήστε κατά μέρους σκέψεις που σας πληγώνουν και δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία. Φανείτε προνοητικοί με τη διαχείριση των εξόδων σας για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Να είστε ευέλικτοι σε τυχόν καθυστερήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν ένας τομέας της δουλειάς σας δεν σας ικανοποιεί, αφήστε να τον αναλάβει άλλος. Κάντε γνωριμίες που θα ευνοήσουν τον επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα μέσα από αυτές θα αποκτήσετε καινούργιους και καλούς φίλους.

ΖΥΓΟΣ: Οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας, ώστε να ασχοληθείτε με πράγματα που θα σας ενθουσιάσουν. Θα αρχίσετε να νιώθετε ερωτικοί, θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και ίσως έρθει μια σημαντική εξέλιξη στα αισθηματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιλύστε τις διαφορές σας με κάποιον συνεργάτη σας. Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος, που δεν σας βοηθούν να ξεχάσετε. Δώστε έμφαση στις υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει τώρα τελευταία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε την υπομονή που διαθέτετε και κάντε το ανάλογο πλάνο στρατηγικής. Η μέρα φέρνει συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελματικό τομέα με τους συνεργάτες σας όσο και στον συναισθηματικό με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βελτιώστε κάποια σχέση σας που έχει προβλήματα τελευταία, λόγω κακής επικοινωνίας. Ευνοϊκές όψεις θα σχηματιστούν για τον ζώδιό σας κι έτσι τα σχέδια και τα όνειρά σας θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εξαντλείτε την αντοχή σας με ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν. Η κοινωνική ζωή, η επαγγελματική καταξίωση, οι στόχοι καριέρας και ο αισθηματικός τομέας είναι στην πρώτη γραμμή και μπορείτε να τα κυνηγήσετε με επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Ερχονται στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα και πάθη που για καιρό ήταν ξεχασμένα και ίσως πιστεύατε ότι δεν θα τα ξανανιώσετε. Αναγνωρίστε τη σωστή έννοια της ομορφιάς και της δημιουργίας και χρησιμοποιήστε τις για τη βελτίωσή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα