Ζήνα Κουτσελίνη: Παρούσα στο τρισάγιο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ

Το μεσημέρι του Σαββάτου 9/4 πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ ακριβώς στο σημείο που άφησε την τελευταία πνοή του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δολοφονήθηκε από δύο άγνωστους – μέχρι σήμερα άνδρες – οι οποίοι επέβαιναν σε ένα μηχανάκι. Ο ίδιος έπεσε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο του σπιτιού του.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, στενή φίλη του Γιώργου Καραϊβάζ, παρευρέθηκε στο τρισάγιο μαζί με άλλους συνεργάτες του δημοσιογράφου. Συγγενείς

και φίλοι έδωσαν το παρών στην τοποθεσία που πριν από ένα χρόνο δολοφονήθηκε, με την παρουσιάστρια του Star να μιλάει για τον συνεργάτη της.

Λίγες ημέρες πριν, η σύζυγος και ο γιος του, Δημήτρης, έκαναν το μνημόσυνο σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο στο μοναστήρι του Οσίου Δαιύδ.

«Ημέρα μνήμης και σιωπής για τον Γιώργο Καραϊβάζ. Ένας χρόνος μετά, χωρίς πολλές αλλαγές, χωρίς πολλές αλήθειες γι’ αυτή τη στυγερή αδυναμία. Θέλω να πιστεύω πως στο επόμενο διάστημα θα έχουμε να πούμε περισσότερα. Ο Γιώργος μας λείπει… Μας λείπει η ζεστασιά της φωνής του και τρόπος που μιλούσε», ήταν τα λόγια της Ζήνας Κουτσελίνη στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι νηπενθής»

 Πωλίνα Γκιωνάκη: Απαντά για το περιστατικό που ο πατέρας της πυροβόλησε την ερωμένη του 38 χρόνια πριν

 Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα