Ζήνα Κουτσελίνη: «Καθάριζα τουαλέτες, ήμουν η πιο καλή γκαρσόνα»

Τη Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1/6.

Η γνωστή παρουσιάστρια που πριν από λίγο καιρό ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Star και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, καθώς στο κανάλι σημειώνει τεράστια επιτυχία με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- από τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί για το τι δουλειές έχει κάνει πριν ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, με την ίδια να μη διστάζει να απαντά.

Τι δουλειές
έχει κάνει η Ζήνα Κουτσελίνη στο παρελθόν

«Έχω κάνει πολλές δουλειές. Μία από αυτές ήταν υπάλληλος στα μαγαζιά του πατέρα μου. Αργότερα η ζωή τα έφερε έτσι, που έγινα υπάλληλος σε άλλα τουριστικά μαγαζιά.

Τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα δούλευα σε εστιατόριο. Ήμουν πολύ καλή στη λάντζα και στο σερβίρισμα παράλληλα.

Για να πάρω 4.000 δραχμές, καθάριζα το μαγαζί το πρωί, καθάριζα τις τουαλέτες και μετά ήμουν η πιο καλή γκαρσόνα. Έχω μοιράσει διαφημιστικά σε σπίτια. Door to door», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Οι έρευνες της αστυνομίας στο κλεμμένο αυτοκίνητο θα φέρουν στο φως ένα στοιχείο που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Στον αέρα το πρώτο trailer

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το reality επιβίωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα