Κυριάκος Κυανός: «Αν δεν πάθαινα το ατύχημα, δεν θα ανακάλυπτα πως είχα καρκίνο»

Για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο μίλησε ο Κυριάκος Κυανός, ο οποίος αποκάλυψε πώς έτυχε και έμαθε το δυσάρεστο γεγονός όταν βρισκόταν ακόμη στο πρώτο στάδιο, με αποτέλεσμα να το προλάβει και σήμερα να το έχει ξεπεράσει πλήρως.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στην δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στο σάκχαρο που αντιμετωπίζει.

Όσα
είπε ο Κυριάκος Κυανός για την περιπέτεια με τον καρκίνο

«Έχω φτάσει κοντά στην κατάθλιψη, όταν πέρασα ένα θέμα υγείας. Είχα καρκίνο στον πνεύμονα και μου έκανε μετάσταση στον προστάτη. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είχα ένα χτύπημα στο πόδι, το οποίο δεν περνούσε. Πήγα και έκανα εξετάσεις και ανακάλυψα τον καρκίνο.

Αν δεν πάθαινα αυτό το ατύχημα στο πόδι, δεν θα ανακάλυπτα τον καρκίνο. Ευτυχώς το πέτυχα στο πρώτο στάδιο και το προλάβαμε. Η θεραπεία για τον καρκίνο ήταν σε πειραματικό στάδιο και πήρα το ρίσκο και την ακολούθησα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Κυριάκος Κυανός.

Και συνέχισε: «Μετά από τον καρκίνο με βρήκε και το σάκχαρο. Δεν μπορώ να βρω τις ενέσεις. Σταματήστε να κάνετε τις ενέσεις των διαβητικών για να αδυνατίσετε. Είχα προδιάθεση για σάκχαρο και έπαθα κρίση από το άγχος μου. Προσπάθησα να είμαι αδύνατος, αλλά δεν τα κατάφερα. Πήρα θάρρος από τον Μπισμπίκη που είναι γεροδεμένος».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Οι έρευνες της αστυνομίας στο κλεμμένο αυτοκίνητο θα φέρουν στο φως ένα στοιχείο που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Στον αέρα το πρώτο trailer

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το reality επιβίωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα