Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Αν ζούσε ο πατέρας μου, θα γούσταρε πάρα πολύ, θα ήταν περήφανος για μένα»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαύσαμε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει».

Σήμερα (5/7), η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τον μπαμπά της, Βασίλη, που έχει φύγει από τη ζωή, αλλά και τη μητέρα της, τη Λίλα Καφαντάρη.

«Αν ζούσε ο πατέρας μου, θα γούσταρε πάρα πολύ τη σειρά. Θα ήταν περήφανος και θα παρακολουθούσε σίγουρα τη σειρά και θα του άρεσε

πάρα πολύ. Ο πατέρας μου ήταν γεννημένος το ’35, οπότε εκείνη την εποχή την έζησε πολύ έντονα. Όταν γεννήθηκα εγώ το 1986, ήταν 51 ο πατέρας μου», είπε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είπε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου είναι περήφανη, χαίρεται για μένα, χαίρεται για τη σειρά, της αρέσει πάρα πολύ. Χαίρεται που εισπράττει από τον κόσμο γύρω την εκτίμηση, τη χαρά και τον θαυμασμό. Είναι πολύ χαρούμενη. Η βασική αγωνία της μαμάς μου ήταν να μη με καταπιεί ο ανταγωνισμός, το άγχος και η ανασφάλεια αυτής της δουλειάς».

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η ηθοποιός είχε αναφερθεί στην απώλεια του μπαμπάς και είχε αποκαλύψει πως αυτό το δυσάρεστο γεγονός την έδεσε περισσότερο με τη μαμά της.«Η απώλεια του πατέρα μου δεν ήταν απλώς οδυνηρή, ήταν καθοριστική»

Η απώλεια του πατέρα σου το 2017 σε έχει δέσει περισσότερο με την μητέρα σου;

Η απώλεια του πατέρα μου δεν ήταν απλώς οδυνηρή, ήταν καθοριστική. Σίγουρα με έχει δέσει περισσότερο με τη μητέρα μου αλλά θεωρώ πως έχει αλλάξει τις σχέσεις μου με όλους τους ανθρώπους και, κυρίως, τον εαυτό μου. Ήταν πολύ μεγάλη μετακίνηση.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν ήμουν 23 ετών ήθελα να δουλέψω παραπάνω, τώρα περνούν οι 10 μήνες και λέω “δεν αντέχω άλλο”»

Μαρία Ιωαννίδου για Εύη Δρούτσα: «Συνέχεια κοντραριζόταν μαζί μου»

Κάτια Δανδουλάκη: Οι ενδοιασμοί που είχε για τη «Λάμψη» -«Φοβόμουν μήπως…»

Keywords
Τυχαία Θέματα