Χαρίστε και πάλι ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά σας με τη μάσκα που θα φτιάξετε μόνες σας!

Επιστρέψατε από τις διακοπές σας και πρέπει να ανανεωθείτε. Γνωρίζουμε πως φροντίσατε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά με προσοχή αλλά όπως και να το κάνουμε ταλαιπωρήθηκαν από τον ήλιο και το νερό της θάλασσας και της πισίνας. Ειδικά τα μαλλιά σας έχουν αφυδατωθεί και χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση ώστε να αποφύγετε το κούρεμα. Θα πρέπει να φροντίσετε τις άκρες τους που έχουν κοπεί αλλά και την επιφάνεια που πιθανότατα είναι θαμπή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sexy Hair® (@sexyhair) στις 19 Αύγ, 2019 στις 11:24 πμ PDT

Δεν υπάρχει λόγος να τρέξετε στο αγαπημένο σας beauty κατάστημα για να αγοράσετε την αγαπημένη σας μάσκα ακόμη.

Έχουμε να σας προτείνουμε τα καλύτερα και μάλιστα με φυσικά υλικά.  Σήμερα λοιπόν θα φτιάξετε μία μάσκα ενυδάτωσης, θρέψης και απαλότητας με λάδι καρύδας. Το συγκεκριμένο έλαιο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό αφού προσφέρει πλούσια υγρασία στην τρίχα. Θα το βρείτε στα φαρμακεία αλλά και στο κατάστημα καλλυντικών.

Για τη μάσκα θα χρειαστείτε: Μία κουταλιά της σούπας έλαιο καρύδας, ένα αυγό και μια κουταλιά της σούπας μέλι. 

Πώς θα την φτιάξετε: Μέσα σε ένα μπολ ρίχνετε το μέλι, το αυγό και το έλαιο καρύδας. Τα ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνουν ένα παχύρρευστο μείγμα. Εναλλακτικά μπορείτε να τα αναμίξετε και στο μπλέντερ. Απλώστε το μείγμα με το πινέλο που βάφετε τα μαλλιά σε όλη την επιφάνεια επιμένοντας στις άκρες και αποφεύγοντας τη ρίζα. Αφήνετε τη μάσκα να δράσει για 30-45 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε καλά με άφθονο χλιαρό νερό.

Αφού ξεβγάλετε τα μαλλιά σας ταμπονάρετε καλά με μία πετσέτα. Οι ειδικοί επιμένουν πως δεν πρέπει να τρίβετε τα μαλλιά σας με την πετσέτα αφού με αυτό τον τρόπο σπάνε οι άκρες και δημιουργείται ψαλίδα.

Αφού τα σκουπίσετε είναι καλό να τα αφήσετε να στεγνώσουν μόνα τους  αποφεύγοντας τη χρήση σεσουάρ, βούρτσας και κυρίως σίδερου ισιώματος ή για μπούκλες. Οι θερμαντικές συσκευές θα τα ταλαιπωρήσουν και δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Μπορείτε να επαναλαμβάνετε τη μάσκα κάθε εβδομάδα αντικαθιστώντας τη συνηθισμένη σας.

Διαβάστε ακόμη:

Η Ashley Graham αποκαλύπτει τις ατέλειες στο σώμα της περνώντας ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες εσάς!

No shaving: Το νέο trend που ΔΕΝ πρέπει να ακολουθήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα