Ζέτα Δούκα: «Ο γάμος είναι σύμβαση και δεν με αφορά» -Οι πρώτες on camera δηλώσεις μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζηαντωνά μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση μιας κόρης. Η ηθοποιός και ο γυμναστής εδώ και μερικούς μήνες έχουν χωρίσει, γεγονός που έσκασε σαν «βόμβα», καθώς ουδέποτε είχαν δώσει τροφή για σχόλια.

Το βράδυ της Δευτέρας (9/10), οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τη γνωστή ηθοποιό λίγο μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Σκηνές από έναν γάμο» στο Σύγχρονο Θέατρο και η ίδια -μεταξύ

άλλων- έδωσε τη δική της άποψη στο θέμα του γάμου…

Οι δηλώσεις της Ζέτας Δούκα στις τηλεοπτικές κάμερες

«Πώς σας φαίνομαι; Πιστεύω στον γάμο; Τόσα χρόνια με γνωρίζετε και με ρωτάτε την ίδια ερώτηση. Τι πιστεύετε ότι πιστεύω για τον γάμο; Για μένα ο γάμος είναι μια σύμβαση και δεν με αφορά. Δεν χρειάζεται η σύμβαση του γάμου για να είναι κάποιος παντρεμένος με έναν άνθρωπο, για να είναι αφοσιωμένος σε έναν άνθρωπο. Να τον ενώνουν πράγματα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τα χαρτιά και τις υπογραφές.

Το θέμα είναι πόσο θέλεις να είσαι εκεί και τι φέρνεις από τον εαυτό σου και τη ψυχή σου σε μια σχέση. Εξαρτάται αν θα συγχωρήσω την απιστία, έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Υπό συνθήκες μπορεί να γίνουν τα πάντα», δήλωσε η Ζέτα Δούκα.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Διαβάστε επίσης:

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Γιώργος Σουξές: «Δεν με τρόμαξε ποτέ η διαφορά ηλικίας, αφού της αρέσω»

Κατερίνα Λιόλιου: Μόλις κυκλοφόρησε το video clip του «Τελικά σου έστειλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα