Ζενεβιέβ Μαζαρί για Γιώργο Καράβα: «Τον έχεις ημίγυμνο μπροστά σου και ασχολείσαι με τη δήλωσή του για την παρουσίαση;»

Η συνέντευξη του Γιώργου Καράβα στην εκπομπή «Night Out» πολυσυζητήθηκε από τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τα social media, με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά τα λεγόμενά του σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον.

«Έχω διάφορες άλλες συνεργασίες και κουβέντες περί τηλεοπτικών δρώμενων, οπότε είμαστε εν αναμονή κάποιων πολύ όμορφων εξελίξεων. Συζητάμε διάφορα πράγματα και δεν σου κρύβω ότι το τελευταίο 3μηνο, από τότε δηλαδή που έληξε το GNTM, ήθελα να απέχω λίγο, προκειμένου να δω λίγο σφαιρικότερα το τι θέλω να κάνω μετέπειτα. Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι έχω κατασταλάξει στο 100%», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καράβας στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Μάλιστα, το μοντέλο και παρουσιαστής έκανε και μια αποκάλυψη – βόμβα, αφού υποστήριξε πως έχει βάλει τελεία στο κεφάλαιο GNTM: «Είναι σαφέστατα ένα πρόγραμμα που έχω αγαπήσει, με έχει ανδρώσει και με έχει βγάλει τηλεοπτικά. Έχω ένα συμβόλαιο με το STAR, το οποίο λήγει τις προσεχείς ημέρες. Σίγουρα θα κάνουμε μία κουβέντα, αλλά από ‘κει και πέρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω. Δηλαδή είτε γίνει, είτε δεν γίνει του χρόνου το GNTM, νομίζω ότι για μένα – τουλάχιστον στην παρούσα φάση – έχει τελειώσει».

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στον ντόρο που προκλήθηκε τα τελευταία 24ωρα γύρω από το εν λόγω θέμα.

«Πραγματικά, ότι έγινε όλη αυτή η συζήτηση για τον Γιώργο Καράβα και κανείς δεν ασχολήθηκε με το ότι έμεινε με το σώβρακο. Πραγματικά, έχεις τον Γιώργο Καράβα ημίγυμνο και κάθεσαι και ασχολείσαι με το ότι είπε πως θέλει να γίνει παρουσιαστής; Είδες τον κούρο; Είναι σαν να πηγαίνεις στο μουσείο και να κάθεσαι να σκέφτεσαι ότι έχει παρανυχίδα. Έχω τρελαθεί», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του Alpha.

Διαβάστε ακόμα:

Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση για τη Σίσσυ Χρηστίδου -«Αν σήμερα δεν μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα την μηνύσω»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έφυγε από το σπίτι που έμενε με τον Στάθη Σχίζα;

Απόστολος Γκλέτσος: «Μου έχουν χρεώσει από το προπατορικό αμάρτημα μέχρι ότι ήμουν έμπορος ναρκωτικών»

Keywords
Τυχαία Θέματα