Υρώ Μανέ: «Μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου έπαιζα στα Εγκλήματα»

Η Υρώ Μανέ κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Δευτέρας 6/2 και παραχώρησε μια πλούσια συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στους γονείς αλλά και στην οικογένεια που δημιούργησε μετέπειτα με τον σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως αποφάσισε να παντρευτεί και έκανε παιδί την περίοδο που βρισκόταν στο πικ της καριέρας της.

«Η οικογένεια παίζει τον μέγιστο ρόλο στη ζωή μας. Υπάρχουν δύο άνθρωποι, οι γεννήτοροί

μας, οι οποίοι είτε έχοντας γνώση είτε χρησιμοποιώντας το ένστικτό τους, θα μας οδηγήσουν. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή, οι γονείς μου ήταν απλοί άνθρωποι, ήθελαν το παιδί τους να μεγαλώσει σε έναν καλύτερο κόσμο… Κι εγώ και η αδερφή μου γαλουχηθήκαμε με αξίες, τίποτα δεν είναι τυχαίο», σχολίασε η Υρώ Μανέ αναφερόμενη στους γονείς της.

Έπειτα, η Υρώ Μανέ αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε και έκανε παιδί την περίοδο που έπαιζε στα Εγκλήματα: «Για τη δική μου οικογένεια θα ρωτήσετε τη Φαίδρα, όταν τη βρείτε. Κι εγώ και ο Τάσος παλέψαμε να δώσουμε έναν μπούσουλα ζωής στην κόρη μας και αυτό που λέω πάντα είναι ότι τα λόγια είναι περιττά, μόνο με τις πράξεις σου δείχνεις αυτά που θέλεις.

Στο πικ της επιτυχίας με το θέατρο Αποθήκη και τα Εγκλήματα συνέπεσε να φτιάξω την οικογένειά μου. Ήθελε ισορροπία. Έπαιζα στα Εγκλήματα μέχρι τον 6ο μήνα της κύησης. Παντρεύτηκα ενώ έπαιζα και δεν το ήξερε σχεδόν κανένας. Δεν υπήρχε λόγος. Τα παιδιά από τη δουλειά μου το ήξεραν, ήρθαν και στον γάμο».

Διαβάστε ακόμα:

 Δέσποινα Βανδή: Στο Λονδίνο με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη – Φωτογραφία

 Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Απόδραση στα χιόνια με τις δίδυμες – Φωτογραφίες

 Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη

Keywords
Τυχαία Θέματα