Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η περιγραφή της 24χρονης -«Ξύπνησα και δε φορούσα εσώρουχο»

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με την υπόθεση μιας 24χρονης κοπέλας  η οποία καταγγέλλει πως της βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη καταγγέλλουσα μίλησε σήμερα (16/01) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και περιέγραψε όσα έγιναν έγιναν εκείνο το βράδυ. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στις 04.00 το πρωί φεύγοντας όλες μαζί από το ξενοδοχείο διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω λόγω μέθης, δεν μπορούσα ούτε καν το αυτοκίνητο μου να εντοπίσω. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα δωμάτιο και να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο. Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο μου συνάντησα στον διάδρομο τρεις άνδρες που ήταν στο πάρτι.

Αυτοί, επειδή ήμουν σε άσχημη κατάσταση, με κάλεσαν στο δωμάτιο τους, λέγοντας ότι είναι καλύτερο. Από τότε δεν θυμάμαι τίποτα. Ξύπνησα το πρωί λίγο πριν τις 11.00 και βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα. Είχε πεταμένα ανδρικά ρούχα και μια βαλίτσα ενώ πάνω στο τραπέζι είδα ένα χάπι ανδρικής διέγερσης. Το φόρεμα μου ήταν σηκωμένο και δεν φορούσα εσώρουχο. Αμέσως πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έκανα την καταγγελία».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Απαντάει σε όσους τον κατηγόρησαν ότι αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση για να συμμετέχει στο Survivor

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Θα παρουσιάσει τα backstage του X-Factor;

Κώστας Φαλελάκης: «Τα media με κανιβάλισαν μετά τον θάνατο του συντρόφου μου, Μηνά Χατζησάββα»

Keywords
Τυχαία Θέματα