Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Ο Εισαγγελέας καλεί την 24χρονη να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα -«Απασχόλησε τις αρχές ψευδώς και με δόλο»

Mία μεγάλη ανατροπή υπήρξε στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 13/5 έγινε γνωστό πως η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό που κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα ότι υπέστη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Σήμερα 14/5, έγινε γνωστό πως η εισαγγελία Θεσσαλονίκης χρεώνει τα δικαστικά έξοδα στην 24χρονη για την έρευνα που έγινε μετά τις καταγγελίες για τον βιασμό την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Συμφωνά με την Πωλίνα Κολολοκοτρώνη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, η εισαγγελία πρότεινε η υπόθεση να μπει στο αρχείο, καθώς έκρινε πως η καταγγελία της ήταν ψευδής και σκοπό είχε να εξυπηρετήσει προσωπικούς της λόγους.

Η εισαγγελία πρότεινε, μάλιστα, να της επιβληθούν τα δικαστικά έξοδα για την προσφυγή σε βάρος του 27χρονου, τον οποίο κατηγόρησε για τον βιασμό της, διότι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «απασχόλησε τις αρχές ψευδώς και με δόλο». Το λόγο τώρα έχει το δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει αν η υπόθεση θα μπει τελικά στο αρχείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η πρόταση να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή και ο λόγος που απέχει από την από την τηλεόραση

Eurovision 2022: Αυτά είναι τα πέντε μεγάλα φαβορί σύμφωνα με τα στοιχήματα -Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα;

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ταξίδι στη Ρώμη για την ηθοποιό -Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Keywords
Τυχαία Θέματα