Eurovision 2022: Οι προβλέψεις του Φωκά Ευαγγελινού λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και στον Θέμη Μάλλη μίλησε ο Φωκάς Ευαγγελινός λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022, όπου η Αμάντα Γεωργιάδη θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Die Together» με τη δική του ματιά.

Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την 25χρονη τραγουδίστρια, ενώ αποκάλυψε και τα δικά του προγνωστικά για τον σημερινό τελικό.

«Υπάρχει και άγχος και αγωνία, είναι διαγωνισμός, αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα το καλλιτεχνικό αλλά και όλη αυτή την πορεία. Έκανα ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι

με την Αμάντα και ειλικρινά το έχω χαρεί και ευχαριστώ των κόσμο που το αγκάλιασε τόσο πολύ και κατάλαβε αυτό που ήθελα να πω.

Αγάπησα το κομμάτι από την πρώτη στιγμή που το είδα. Ήθελα να καταλάβει ο κόσμος την απώλεια, την ανάμνηση και την φθορά σε μία σχέση, αλλά βλέποντας πάντα προς το φως.

Το τραγούδι της Σερβίας σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει, αλλά εμένα με άγγιξε, μου άρεσε η ιδέα. Εγώ θα ήθελα να είμαστε στην 10αδα, θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η Ισπανία είναι αρτιότατη χορογραφικά και σκηνικά», ανέφερε ο Φωκάς Ευαγγελινός στην μεσημεριανή εκπομπή του Mega.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εξομολόγηση για το “Πάκε Πακέτο” -«Ήρθε κι ο Covid και το σύμπαν σου δίνει απαντήσεις»

Μαρία Κορινθίου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά την απώλεια κιλών -«Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν»

Πάτρα-Διοικητής του Καραμανδάνειου: «Δεν χορηγήσαμε ποτέ την αμπούλα που περιείχε την ουσία διαζεπάμη στην Τζωρτζίνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα