Υπόθεση 24χρονης: Όσα αποκαλύπτει η ξαδέρφη της στο Πρω1νό -«Αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της»

Καταιγιστικές είναι τις τελευταίες ημέρες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας από την Θεσσαλονίκη η οποία καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Σήμερα το πρωί (21/1) μια από τις ξαδέλφες της νεαρής κοπέλας μίλησε στον «Πρω1νό», και έκανε κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν την υπόθεση.

Αναλυτικά ο διάλογος με τη δημοσιογράφο

της εκπομπής.

«Είμαστε σαν αδελφές με τη Γεωργία. Καθημερινά μιλάμε», είπε η ξαδέλφη της 24χρονης.

Δημοσιογράφος: «Εσείς πότε το μάθατε; Μετά την καταγγελία; Σας το είχε πει νωρίτερα;».

Ξαδέλφη 24χρονης: «Λίγες ώρες μετά. Έμεινα άφωνη, αλλά εννοείται ότι απευθείας τη στήριξα, την επιβράβευσα για τη δύναμη που βρήκε και πήγε, για να το καταγγείλει και εννοείται ότι της είπα ότι είμαι μαζί της».

Δημοσιογράφος: «Πως σχολιάζετε την δύναμη ψυχής της να βγει να τα πει όλα αυτά;»

Ξαδέλφη 24χρονης: «Η συγκεκριμένη με όλο αυτό που έχει τραβήξει για μένα είναι βουνό. Πραγματικά της βγάζω το καπέλο, μακάρι να πάρουν παράδειγμα πάρα πολλές κοπέλες και να ξεκινήσουν να μιλάνε. Να μην φοβούνται τίποτα! Δόξα τω θεώ η δικαιοσύνη το κυνηγάει, οι αρχές δεν το αφήνουνε. Είμαι πάρα πολύ περήφανη. Η ψυχολογική της κατάσταση ήταν και είναι ακόμα πολύ χάλια. Το καλό είναι ότι ο κόσμος βλέπει και την στηρίζει και ευχαριστώ πάρα πολύ γι΄ αυτό γιατί αυτό παίρνει πάρα πολύ δύναμη η κοπέλα να συνεχίσει απο όλο αυτό. Εννοείται ότι είμαστε δίπλα της, τη στηρίζουμε σε κάθε της βήμα. Δεν θα την αφήσουμε και θέλουμε όπως λέει και η ίδια να φτάσουμε μέχρι το τέλος».

Δημοσιογράφος: «Το είχε πει και η ίδια άλλωστε ότι είχε δεχτεί κάποιες απειλές εναντίον της ζωής της και αυτό την ανάγκασε να φύγει από το σπίτι της».

Ξαδέλφη 24χρονης: «Ναι, εννοείται. Εννοείται να το αποσύρει, να το κρύψει. Κάτι παραπάνω δεν μπορώ να πω. Και η ίδια το έχει παραδεχτεί ότι για αυτό τον λόγο είναι περισσότερο οι απειλές που δέχεται».

Δημοσιογράφος: «Μετά από αυτή τη συνέντευξη εσείς μιλήσατε, φαντάζομαι. Μετά από την προβολή της;».

Ξαδέλφη 24χρονης: «Εννοείται. “Είμαστε εμείς σαν οικογένεια αλλά κι όλος ο κόσμος κοντά σου θα σε στηρίζουμε”».

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης: 

Πασίγνωστος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή

Υπόθεση 16χρονης: Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον παίκτη ριάλιτι που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Βιασμός Θεσσαλονίκη -Πρω1νό: Οι νέες δηλώσεις της 24χρονης πριν τη συμπληρωματική της κατάθεση

Keywords
Τυχαία Θέματα