Ο Brooklyn Beckam και η Nicola Peltz παντρεύονται τον Απρίλιο

11:47 21/1/2022 - Πηγή: InStyle

Περίοδος προετοιμασιών γάμου για την οικογένεια Beckham! Ο Brooklyn και η αγαπημένη του Nicola Peltz, πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στις 9 Απριλίου. Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τον Σεπτέμβριο του 2021, αλλά λόγω της πανδημίας και των περιορισμών, αναβλήθηκε. Ο πρωτότοκος  γιος του διάσημου ζευγαριού David και Victoria, θα πει το «I do» με κουμπάρους  τα αδέρφια του Romeo και Cruz, ενώ η Nicola, θα είναι μαζί με τον αδελφό της παίκτη του

χόκεϊ, Brad. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην έπαυλη των 27 υπνοδωματίων του δισεκατομμυριούχου πατέρα της νύφης, Nelson Peltz και του πρώην μοντέλου Claudia Heffner στη Φλόριντα με διάσημους καλεσμένους. Ένας συνεργάτης του ζευγαριού ανέφερε στη Sun ότι «το ζευγάρι θέλει όλη η μέρα να είναι τέλεια και είναι εκπληκτική η προσοχή που δίνει σε κάθε λεπτομέρεια. Τα χρήματα φυσικά δεν αποτελούν πρόβλημα, αλλά θέλουν κυρίως να είναι μια γιορτή αγάπης, όχι πλούτου». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Αν και Victoria η οποία σχεδίασε το φόρεμα των αρραβώνων, είχε προταθεί να σχεδιάσει και το νυφικό, η μέλλουσα νύφη επέλεξε να φορέσει δύο δημιουργίες Valentino. Ο Brooklyn άρχισε να βγαίνει με την Αμερικανίδα ηθοποιό τον Οκτώβριο του 2019. Αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του επόμενου έτους, με τον David και την Victoria να μοιράζονται την χαρά τους με δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Με το καλό ο γάμος!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Keywords
Τυχαία Θέματα