Υποψήφια του Greece’s Next Top Model δέχτηκε επίθεση: “Θα με είχε σφάξει…”

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε η Στέλλα Σαμνιώτη, την οποία πρόκειται να γνωρίσουμε στα επόμενα επεισόδια του Greece’s Next Top Model.

Η νεαρή από το Ηράκλειο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso και της Μαρίας Μεϊμάρη, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άντρα, ο οποίος της έκλεψε το πορτοφόλι και το κινητό. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι της και όπως εξομολογήθηκε στην εφημερίδα,

ο εν λόγω άντρας την έριξε κάτω και την χτύπησε.

«Γύρω στις 12 παρά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης βγήκα από το σπίτι μου στη Δάφνη για να σηκώσω χρήματα από το ΑΤΜ. Καθώς έστριβα στη γωνία, είδα έναν άγνωστο μελαψό άνδρα, ο οποίος μου φάνηκε περίεργος. Σήκωσα χρήματα από το μηχάνημα ανάληψης, αλλά περίπου δέκα μέτρα πριν από το σπίτι μου κοίταξα πίσω και τον ξαναείδα. Άκουσα τα βήματα κάποιου να τρέχει και γυρνώντας τον είδα να ορμάει καταπάνω μου με ένα βλέμμα δολοφονικό! Με έριξε κάτω και χτυπούσε το κεφάλι μου στο πάτωμα τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο. Εκείνη τη στιγμή ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω! Όμως, αντιστάθηκα και έπειτα από ένα λεπτό τράπηκε σε φυγή, έχοντας αρπάξει το κινητό και το πορτοφόλι μου», ανέφερε.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο ληστής είχε μόνο ένα χέρι και με τη βοήθεια του Cloud τον εντόπισαν σε ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων: «Οι αστυνομικοί δεν ήθελαν να μπουν, γιατί δεν είχαν ένταλμα και φοβούνταν μήπως προκληθεί αναταραχή. Τελικά, οι δύο άντρες της παρέας μου με τη βοήθεια του σεκιουριτά εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος είναι Τζαμαϊκανός, και τον έβγαλαν έξω. Όταν είδα ότι είχε πάνω του μαχαίρι και κατσαβίδι, σκέφτηκα ότι αν είχε δύο χέρια, θα με είχε σφάξει»!

Διαβάστε ακόμη:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να κάνει την επέμβαση”

Keywords
Τυχαία Θέματα