Προβλέψεις Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα θα υπάρξουν πολλά θέματα στη δουλειά σας που θα σας εκνευρίσουν. Μην είστε όμως απόλυτοι. Εξάλλου μέσα από συζητήσεις που θα γίνουν, θα βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσάς λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αυτό το διάστημα θα φέρει μια σειρά από ανακατατάξεις και ξεκαθαρίσματα τόσο στην προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου (αν είσαι δεσμευμένος) όσο και σε φιλίες. Σύντομα όλα θα ξεκαθαριστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 –

21/6)
Εδώ και αρκετό καιρό έχετε βάλει ένα συγκεκριμένο στόχο και πλέον όλα σας τα βήματα οργανώνονται έτσι ώστε να οδηγηθείτε σε αυτόν. Δεν υπάρχει τίποτα που να σας σταθεί εμπόδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σας συμβουλεύουμε αυτό το διάστημα να αφήσετε στην άκρη την γκρίνια, να μην μουρμουράτε χωρίς λόγο και μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στον σύντροφό σας που δεν φταίει σε τίποτα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τα οικονομικά σας είναι αυτό το διάστημα στο προσκήνιο. Σήμερα ευτυχώς θα έχετε μια θετική εξέλιξη που θα σας ανακουφίσει και θα σας ανεβάσει τη διάθεσή σας. Προσοχή στις ανούσιες σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ο τσακωμός που ρίξατε με έναν συνάδελφό σας ήταν της στιγμής και δεν έκρυβε… θεωρίες συνωμοσίας. Είδατε πως δεν υπάρχει πάντα θέμα και σκοτεινό παρασκήνιο;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τελευταία σας βασανίζει ένα λάθος και μια αδικία που έχετε κάνει σε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο και προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να του δείξετε πόσο πολύ έχετε μετανιώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μην κουβαλάτε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι σας γιατί ανησυχείτε πολύ τους δικούς σας ανθρώπους. Συζητήστε τα όλα μαζί τους και βρείτε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που όλη την εβδομάδα σας έχουν ταλαιπωρήσει, αλλά ανοίγεται και μια νέα προοπτική για το μέλλον, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Η ερωτική σας ζωή παίρνει φωτιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Μετά από μια περίοδο… απόλυτης ησυχίας, η ερωτική ζωή μπαίνει και αυτή στο προσκήνιο καθώς ένας άνθρωπος μοιάζει να μπαίνει πιο δυναμικά στην καθημερινότητά σας διεκδικώντας την προσοχή και το χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα θα υπάρξουν μια σειρά από εξελίξεις, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σου που θα σε χαροποιήσουν απίστευτα. Προσοχή στην υγεία σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Θέλετε να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Πριν όμως προχωρήσετε σε αυτές, ζυγίστε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά και συμβουλευτείτε κοντινά σας άτομα που μπορεί να σας επισημάνουν κάποια πράγματα που εσείς δεν έχετε σκεφτεί.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα