Υποφέρω μαζί του στο σεξ… Τι να κάνω;

Κορίτσια μέσα από αυτή την στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Γεια, είμαι η Δήμητρα κι αυτό που περνάω ίσως σας φανεί αστείο, αλλά για μένα δεν είναι καθόλου! Το έχω συζητήσει με τις φίλες μου, αλλά εκτός από τρολάρισμα, κάποια πιο σοβαρή αντιμετώπιση δεν έχω βρει, κι έτσι σκέφτηκα να στείλω μήνυμα σε εσάς. Ο Μιχάλης είναι ένα από τα πιο ωραία παιδιά της σχολής. Έχει υπέροχο βλέμμα, συγκλονιστικό πρόσωπο και πάντα φαινόταν πως ήταν “προικισμένο” από τη φύση παιδί. Τα αστεία για τον Μιχάλη που λέγαμε με τις φίλες μου, έπαψαν να είναι αστεία όταν πριν από 2 εβδομάδες, συναντηθήκαμε τυχαία στον Βέρτη. Σε διαφορετικές παρέες, αυτοί είχαν τραπέζι εμείς καθόμασταν στο μπαρ. Είδε σε instastory που ανέβασα, ότι ήμουν κι εγώ εκεί και μου στέλνει. Του απαντώ με φωτογραφία για να καταλάβει πού καθόμασταν. Και ήρθε. Φεύγουμε μαζί και με πάει σπίτι με το αμάξι. Εκεί αρχίσαμε να φιλιόμαστε και δεν κάναμε πολλά πράγματα. Από την επόμενη ημέρα είμαστε κανονικά μαζί, σχέση. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι τόσο ωραία όσο τα φανταζόμουν. Είναι τόσο μεγάλο το μέγεθός του που υποφέρω κάθε φορά που προσπαθούμε να κάνουμε σεξ. Σταμάτα, ξενερώνει και αναγκάζεται να τελειώνει μόνος του. Όταν τον ρώτησα αν υπήρχε κοπέλα που να μην πονούσε, μου απάντησε πως του έχει τύχει. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να μην χωρίσουμε γιατί αν σταματήσουμε να κάνουμε σεξ, το καταλαβαίνω πως θα τελειώσει όλο αυτό.

Δήμητρα, είσαι η τρανή απόδειξη του αιώνιου ερωτήματος “αν το μέγεθος μετράει”. Αυτό που ζεις όμως, γεννά ένα νέο ερώτημα: “αν το μέγεθος, πονάει”. Το σεξ είναι η πράξη ολοκλήρωσης μιας σχέσης. Η δική σας σχέση παραμένει όπως λες ανολοκλήρωτη και ίσως συνεχίσει έτσι αφού το κανάλι κάθε γυναίκας έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές μεγέθους. Σε κάποιες γυναίκες είναι πολύ μικρό, σε άλλες είναι πιο μεγάλο. Δεν “κουμπώνουν” όλοι οι άνθρωποι μεταξύ τους. Άλλες φορές φταίει ο χαρακτήρας, άλλες η χημεία, άλλες το μέγεθος. Αν κάθε φορά -όπως γράφεις στο μήνυμά σου- είναι μία επώδυνη διαδικασία τότε χάνετε και οι δύο τη βασική έννοια του σεξ, που είναι η απόλαυση. Δεν χρειάζεται ούτε να υποφέρεις, ούτε να πονάς, ούτε ασφαλώς να σου δημιουργούνται ενοχές επειδή δεν κατάφερες να ολοκληρώσεις μαζί του. Πάνω από όλους και από όλα έχει σημασία η Δήμητρα. Αυτήν φρόντισε!

Με εκτίμηση Δανάη

Keywords
Τυχαία Θέματα