Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/2

Στα αγγλικά είναι Βoho style, στα γαλλικά Bobo, ή όπως το λένε όλοι οι συντάκτες μόδας «ρετρο-χίπι». Με όλους λοιπόν αυτούς τους όρους αναφερόμαστε στην υπέροχη αυτή τάση που αποστολή του είναι να… απελευθερώνει το γυναικείο σώμα από τις συμβάσεις. Αποτέλεσμα; Μια σειρά από σούπερ θηλυκές και άκρως κομψές εμφανίσεις που συνδυάζουν το hippie, το ethnic, το vintage, το girly και το ροκ ύφος.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο

εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας pinkflow που αποτελείται από μια πλεκτή, ελαστική μπλούζα και μια εμπριμέ φούστα με βολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια ζώνη από προσωπική συλλογή, κοσμήματα -layering μενταγιόν, Kessaris και ένα ζευγάρι cow bow boots από την καλοκαιρινή συλλογή της Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο στην κορυφή και τη χωρίστρα στη μέση.

Τo boho style είναι χωρίς καμία αμφιβολία από τα πιο αγαπημένα των celebrities που λατρεύουμε, των fashion bloggers που παρακολουθούμε συχνά και των κοριτσιών που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα, ενδιαφέρονται για τη μόδα και θέλουν πάντα να διαφέρουν από το μέσο όρο. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές  από τις ωραιότερες εμφανίσεις τους και σας τις παρουσιάζουμε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω looks σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Christian Vierig / Getty Images/ Ideal Image

Hollywood To You/Star Max / Getty Images/ Ideal Image

Alessio Botticelli / Getty Images/ Ideal Image

Gregg DeGuire / Getty Images/ Ideal Image

Christian Vierig / Getty Images/ Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/2

Keywords
Τυχαία Θέματα