Υπάρχει βάση για highlighter; Όχι αλλά αυτό το κορίτσι έφτιαξε τη δική του!

Βάση για το μεικάπ υπάρχει. Βάση για τη σκιά υπάρχει. Βάση για το κραγιόν, ναι υπάρχει! Γενικά οι βάσεις υπάρχουν και κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και πιο καλοβαμένη όμως, αυτό που δεν υπάρχει εκεί έξω είναι μία βάση για highlighter. Μία βάση που θα κάνει το προϊον λάμψης που χρησιμοποιείς ακόμα πιο λαμπερό, όπως αυτά που βλέπεις στο instagram. Αυτό σκέφτηκε και ένα κορίτσια από την Αυστραλία και πειραματίστηκε…

A

post shared by (@ariellxe) on Feb 8, 2018 at 5:54am PST

Η Arielle Stenner είναι 17 ετών και έχει χιλιάδες followers στο instagram και δικαιολογημένα. Η πιο viral φωτογραφία της όμως είναι η παραπάνω για την δημιουργία της οποίας, η Arielle πέρασε από τα ζυγωματικά της λίγο Bio Oil πριν περάσει το h highlighter. Το θαυματουργό λαδάκι λειτούργησε σαν βάση και το αποτέλεσμα ήταν εκτυφλωτικό!

Bio-Oil Specialist Skincare

Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι τι είναι το Βio Oil να σου θυμίσουμε πως είναι το μαγικό λάδι που καταπολεμά τις ραγάδες και τα σημάδια και το λάτρεψε η Kim Kardashian και στις δύο εγκυμοσύνες της. Αν λοιπόν δεν το έχεις ήδη σου προτείνουμε να το αποκτήσεις σήμερα κιόλας γιατί μόλις απέκτησε άλλο status! Είναι highlighter primer!

Διάβασε ακόμα:

Ας μιλήσουμε λίγο για την μαγεία της διπλής αλογοουράς…

Γιατί ξεχάσαμε τα #MatteNails;

OMG! OMG! OMG! Οι πατάτες των ΜcDonald’s μπορεί να είναι η απάντηση στην τριχόπτωση

Keywords
Τυχαία Θέματα