Προβλέψεις Τρίτη 13 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Θέλετε μια βαθύτερη κατανόηση των πραγμάτων μόλις τώρα και υπάρχουν γύρω σας πολλά που δεν μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε. Ο διαλογισμός μπορεί να είναι χρήσιμος. Ίσως χρειαστεί να κοιτάξετε λίγο πιο βαθιά μέσα στον εαυτό σας. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Δεν είστε βέβαιοι για τις προσωπικές σας σχέσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να ψάχνετε σε άλλους για να συγκρίνετε τον εαυτό σας και αυτό δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να λύσετε οποιοδήποτε από τα συναισθηματικά σας ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5

– 21/6)

Είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια ισχυρή εντύπωση σε εκείνους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Θα έχετε μερικές ασυνήθιστες κοινωνικές ευκαιρίες και αν τις ακολουθήσετε, θα σας προσφέρουν αναζωογονητικές εμπειρίες και θα σας βγάλουν μια και καλή από την ρουτίνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Εκφράστε το πάθος των πεποιθήσεών σας και πάρτε το χρόνο να το κάνετε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τους άλλους. Ήρθε η ώρα να τους εντυπωσιάσετε όλους, αφού αυτή η φάση των πλανητών είναι γενικά πολύ ευνοϊκή.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Εμπιστευθείτε τα ένστικτά σας, αλλά θυμηθείτε, η δράση ακολουθείται από ευθύνη. Πόσο καιρό μπορείτε να κυνηγήσετε ένα όνειρο προτού να αναρωτηθείτε εάν είστε ή όχι προορισμένοι να το πετύχετε; Αυτό ίσως να ισχύει ιδιαίτερα όταν το όνειρο σχετίζεται με τα αισθηματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Παλιές αναμνήσεις μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια, οι άνθρωποι από το παρελθόν σας να επανέλθουν στη ζωή σας.Σήμερα είναι εύκολο να επικεντρωθείτε στην εργασία σας χωρίς κάτι να σας αποσπά την προσοχή. Έχετε τον αυτοέλεγχο και την πειθαρχία να μεγαλουργήσετε στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Ισχυρά συναισθήματα και ρομαντικά πάθη έχουν προτεραιότητα τώρα. Η νέα Σελήνη πρόκειται να τονίσει αυτό το γεγονός και αν δεν είστε δεσμευμένοι, είναι πιθανό να είστε αρκετά τολμηροί για να κάνετε την πρώτη κίνηση προς κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Οι παρορμήσεις σας θα είναι ισχυρές σήμερα, οπότε προσπαθήστε να καταλάβετε τα κίνητρά σας για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Η αυτοσυγκράτηση μπορεί να σας προσφέρει μεγάλη δύναμη. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Συμβόλαια, ταξίδια και άλλα συναρπαστικά γεγονότα καταλαμβάνουν την προσοχή σας ιδιαίτερα τις επόμενες μια ή δύο μέρες μετά την νέα Σελήνη. Μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα και προσπαθήστε να λύσετε όλα όσα σας απασχολούν και σας παίρνουν την ενέργειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Θα αποφασίσετε ξαφνικά να κάνετε κάτι. Δεν θα έχετε υπομονή και τα αντανακλαστικά σας ευτυχώς θα είναι πολύ γρήγορα. Βρείτε χρόνο για να διαθέσετε στον σύντροφό σας γιατί τελευταία τον είχατε παραμελήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Θα εκτιμηθείτε για τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειές σας, ακούγοντας αυτό το μπράβο που τόσο θέλετε. Παράλληλα νιώθετε σαν να υπάρχει μια βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει ανά πάσα στιγμή. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν μπορείτε να δεχτείτε τα πράγματα όπως έχουν έρθει στη ζωή σας. Προσοχή: Οι αντιδράσεις σας μπορεί να είναι ακραίες.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Αν νιώθετε μοναξιά είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βγείτε έξω και να συναντηθείτε με τους φίλους σας, να χαλαρώσετε, να μοιραστείτε πράγματα και να διασκεδάσετε. Ο εαυτός σας και οι ανάγκες σας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το διάστημα.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα