Υπάρχει μια βαφή κατάλληλη για ώριμα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε αμέσως τώρα

Αν έχετε λευκά, ώριμα μαλλιά και έχετε αποφασίσει να τα βάφετε μόνες στο σπίτι θα πρέπει να ακολουθείτε τους βασικούς κανόνες των ειδικών μιας και πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατηγορία με ιδιαιτερότητες. Ο βασικότερος (κανόνας) είναι να επιλέξετε με προσοχή τη βαφή που σας ταιριάζει. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην απόχρωση αλλά και στη σύνθεση της. Θα πρέπει να περιέχει συστατικά που περιποιούνται την τρίχα σε βάθος.

Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε την αγαπημένη μας. Πρόκειται για την Korres Argan Oil Ageless Colorant.

H

Κορρές διαγράφει τα χρόνια από τα μαλλιά με μία νέα μόνιμη βαφή που καλύπτει τα επίμονα λευκά και γκρι, ενώ καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης της τρίχας. Οι ανάγκες των ώριμων μαλλιών οδήγησαν το Εργαστήριο Κορρές στην ανάπτυξη της νέας καινοτομικής μόνιμης βαφής με ceramides που ενδυναμώνουν τα μαλλιά που έχουν υποστεί φθορά, αυξάνουν την ελαστικότητά τους και τα επίπεδα ενυδάτωσης, ενισχύουν τη λάμψη και απαλύνουν την υφή τους.

Το έλαιο Argan, που επίσης περιέχει,προέρχεται από τον καρπό του ομώνυμου δέντρου και είναι πλούσια πηγή λιπαρών οξέων. Είναι γνωστό τόσο για το ευχάριστο άρωμά του, την πλούσια, μη-λιπαρή υφή του, αλλά και την ενυδατική, βαθιά θρεπτική δράση.

Ταυτόχρονα, η φυτική κερατίνη ενεργεί στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας, αναπληρώνοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης και επιδεικνύοντας επανορθωτική δράση καθώς προστατεύει από τη φθορά. Ενώ το εκχύλισμα βρώμης σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα, ενισχύοντας την αντοχή και ελαστικότητά της.

Ταυτόχρονα χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Pigment-Lock το χρώμα κλειδώνει χωρίς τη χρήση αμμωνίας.

Η νέα Argan Oil Ageless Colorant προσφέρει 100% κάλυψη επίμονων λευκών και γκρι, χρώμα μεγάλης διάρκειας που δεν ξεθωριάζει και αποδεδειγμένη αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης της τρίχας: Ενισχύει τον όγκο, επαναφέρει τη λάμψη, αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσης, συμβάλλει στη μείωση σπασίματος, χαρίζει μεταξένια υφή και χαρίζει ζωντάνια στο χρώμα.

Kυκλοφορεί σε δέκα αποχρώσεις μπεζ και χρυσό- σοκολατί, που κολακεύουν τα χαρακτηριστικά των γυναικών 50+.

Διαβάστε ακόμη:

4+1 χρήσεις του αγαπημένου σας lip balm εκτός από την ενυδάτωση χειλιών

Coachella: Τα ωραιότερα beauty looks

Keywords
Τυχαία Θέματα