Κουρασμένο βλέμμα: Εξαφανίστε το με φυσικές μεθόδους

Τα σημάδια κούρασης στο βλέμμα κάνουν την εμφάνιση τους σχεδόν κάθε πρωί. Αμέσως μετά τον καθαρισμό και την ενυδάτωση κάνετε ότι μπορείτε για να τα εξαφανίσετε. Ο μόνος τρόπος που σκέφτεστε είναι το κονσίλερ το οποίο ναι μεν λειαίνει και φωτίζει την περιοχή αλλά λίγες ώρες μετά λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι και σακούλες είναι και πάλι εκεί.

Φυσικά δεν μπορείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας να ανανεώνετε το μακιγιάζ σας. Πρέπει να βρείτε πιο δραστικές λύσεις. Οι ειδικοί επιμένουν ότι υπάρχουν κι εμείς τους εμπιστευόμαστε

με τα μάτια κλειστά. Το ίδιο λοιπόν πρέπει να κάνετε κι εσείς.

Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς μας προτείνουν:

Σωστός καθαρισμός: Η περιοχή των ματιών είναι πολύ ευαίσθητη και εύθραυστη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε ντεμακιγιάζ με ένα προϊόν ειδικό για τα μάτια. Οι φόρμουλες είναι πιο απαλές και περιέχουν συστατικά που θρέφουν και απαλύνουν τυχόν ατέλειες. Μην τρίβετε τα μάτια κατά τη διαδικασία. Το καλύτερο είναι να απομακρύνετε μακιγιάζ και ρύπους με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.

Περιποίηση: Τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας αλλά και τις ανάγκες της στην συγκεκριμένη περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέγετε εκείνα που αντιμετωπίζουν μαύρους κύκλους για παράδειγμα ή λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Μην ξεχνάτε να απλώνετε την κρέμα ματιών πρωί και βράδυ ενώ καλό είναι αν τα σημάδια επιμένουν αν βάλετε στην καθημερινή σας ρουτίνα και έναν ορό ματιών που θα ενισχύσει τη φροντίδα και προστασία.

Ύπνος: Είναι ότι σημαντικότερο. Αν δεν κοιμάστε σωστά και όσες ώρες πρέπει τα σημάδια κούρασης δεν θα εξαφανιστούν. Το σωστό είναι να κοιμάστε 8 ώρες την ημέρα και να αποφεύγετε να έχετε το πρόσωπο σας στο μαξιλάρι αφού η τριβή και η έλλειψη οξυγόνου δεν βοηθούν την περιοχή να αναπνεύσει ενώ ταυτόχρονα ταλαιπωρείται.

Extra tip: Μία φορά την εβδομάδα απλώστε patches κατάλληλα για την αντιμετώπιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων.

Διαβάστε ακόμη:

Το έλαιο που χαρίζει στις celebrities τα ωραιότερα μαλλιά ever!

H Scarlett Johansson φόρεσε το μεγαλύτερο beauty trend της σεζόν κι εσείς πρέπει να την αντιγράψετε asap!

Keywords
Τυχαία Θέματα