Υπάρχει λόγος να απλώνετε την κρέμα ματιών στο υπόλοιπο πρόσωπο; Οι ειδικοί απαντούν!

Ήδη γνωρίζετε πως η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και εύθραυστη και αυτός είναι ο λόγος που κάθε πρωί και βράδυ απλώνετε την κατάλληλη κρέμα ενώ τις μέρες που το πρήξιμο και οι σακούλες κάνουν την εμφάνιση τους χρησιμοποιείτε μάσκες και eye patches. 

Οι φόρμουλες που επιλέγετε περιέχουν συστατικά όπως ρετινόλη, καφείνη και βιταμίνη C που μειώνουν τις ατέλειες, χαρίζουν λάμψη και προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση. Και πεπτίδια που λειαίνουν ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Τον τελευταίο

καιρό αρκετοί celebrity facialists προτείνουν στις πελάτισσές τους να απλώνουν την κρέμα ματιών σε όλο το πρόσωπο. Ποιος είναι ο λόγος; Τον εξηγούν με κάθε λεπτομέρεια.

Η κρέμα ματιών είναι κατάλληλη για τη συγκεκριμένη πολύ ευαίσθητη περιοχή και η σύνθεση της είναι ιδιαίτερα απαλή ώστε να μην δημιουργούνται ερεθισμοί και παράλληλα να ενυδατώνει σε βάθος.

Αν έχετε ξηρότητα σε ολόκληρο το πρόσωπο ή σε συγκεκριμένα σημεία τότε η κρέμα ματιών είναι ιδανική όπως επίσης και ο ορός που απλώνετε στην περιοχή.

Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως το συγκεκριμένο προϊόν κυκλοφορεί σε μικρή συσκευασία και δεν είναι πρακτικό να το χρησιμοποιείτε καθημερινά σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Εκείνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια πιο οικονομική φόρμουλα ή να την απλώνετε κάθε φορά που νιώθετε έντονη αίσθηση ξηρότητας και τραβήγματος.

Εναλλακτικά εφαρμόστε τη τοπικά στα σημεία που το έχουν περισσότερη ανάγκη. 

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Lip oil: Είναι το προϊόν που πρέπει να αποκτήσετε asap -Δείτε τα αγαπημένα μας!

Το νέο χρώμα στα μαλλιά της Jennifer Aniston είναι συγκλονιστικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα