Οι αποκαλύψεις της Κάτιας Ταραμπανκό για το Survivor: “Αρχικά δεν έκλεψα το ρύζι…”

Η Κάτια Ταραμπανκό αποχώρησε από το Survivor για λόγους υγείας και σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”. 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά και έκανε αποκαλύψεις για τα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, απάντησε για το ρύζι που της… χρέωσαν ότι έκλεψε, αλλά και για το λάδι του Πάνου Καλίδη. 

“Και εγώ έχω στενοχωρηθεί που δεν ήμουν δέκα κιλά παραπάνω να έχω να κάψω. Ήμασταν πολύ κοντά με τον Κοψιδά και αυτός ήταν και ο λόγος που τον ψήφιζαν. Εγώ είχα καταλάβει ότι είναι

ένα παιχνίδι με αγωνίσματα και σκοπός είναι να κερδίζεις τις μάχες και όχι να συμβιώνεις με τα άλλα πρόσωπα, εντάξει παίζει και αυτό ρόλο αλλά το θέμα ήταν να τρέχεις γρήγορα και να κερδίζεις μάχες. Εμείς αυτό κάναμε αλλά μάλλον σε κάποιους δεν άρεσε. Εγώ έκανα παρέα και με τον Άλεξ και με τα κορίτσια απλά και με τον Γιώργο λίγο μίλαγα. Ήμασταν λίγο πιο απομονωμένοι από μόνοι μας.

Αρχικά δεν έκλεψα το ρύζι, το βρήκα στα σκουπίδια. Δεν ξέρω γιατί έχει κυκλοφορήσει αυτό και παίζεται δίπλα στο όνομά μου. Δεν έκλεψα από τις προμήθειες, δεν ήμουν διαχειρίστρια των προμηθειών ποτέ. Οπότε δεν έβαλα ποτέ χέρι και στο λάδι. Εγώ δεν ήξερα ότι είχε λάδι ο Καλίδης. Δεν κατάλαβα γιατί έφυγε η Ελέτσι. Μάλλον δεν πεινάνε. Λογικά έχουμε μάτι στην κόκκινη ομάδα, δεν θα φάει ποτέ ο Γιώργος. Θα ήθελα πολύ να ξαναπάω εφόσον μου το επιτρέπει το σώμα μου, είχα φτάσει σε σημείο να καίω οξυγόνο.”, είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Βασίλης Μπισμπίκης: “Έχω στη ζωή μου ανθρώπους του περιθωρίου”

Η Βαλέρια Λάτσιου έγινε 13 ετών και ποζάρει στον φακό της μητέρας της, Ελένης Μενεγάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα