Ξέσπασε ο Πασχάλης Τσαρούχας: “Με προσβάλει!”

Ο Πασχάλης Τσαρούχας κάθισε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη στο “Μετά τα μεσάνυχτα“. Χωρίς να μπαίνει σε ρόλο, κάτι που έκανε με επιτυχία τους τελευταίους μήνες στο «Your face sounds familiar», ο γνωστός ηθοποιός, χαλαρός και ευδιάθετος απαντά σε όλα. Γιατί δέχτηκε να συμμετέχει σε παιχνίδι μιμήσεων την ώρα που όλοι περίμεναν πως θα απορρίψει την πρόταση, κάτι που έκανε αρχικά….

«Το πρώτο πράγμα που

είπα ήταν όχι δεν μπορώ αλλά μετά είπα γιατί όχι; Θεώρησα ότι δεν χωράω. Αλλά μετά είπα γιατί; Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία δεν θα έκανε στην καριέρα μου ως ηθοποιός. Επίσης έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι το κάθε act δεν είχε χρόνο και προετοιμασία για πρόβα. Είμαι πολύ περήφανος που μπόρεσα και στάθηκα σε αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο ηθοποιός εξήγησε ακόμα για ποιο λόγο συχνά γίνεται «ωμός» και επιθετικός με τους δημοσιογράφους και περιέγραψε το περιστατικό που τον εξόργισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης:

“Έκανα πριν από τρία χρόνια τον Ληστή, μια σπουδαία παράσταση στο Ίδρυμα Κακογιάννη και βγαίνοντας να μιλήσω για την πρεμιέρα, το μόνο που είχε να με ρωτήσει ρεπόρτερ ήταν το πως εγώ διατηρώ τόσο καλή σχέση με την Θεοφανία. Δηλαδή, εκείνη την ώρα που εγώ είμαι με 180 σφυγμούς από την παράσταση. Μια παράσταση 70 λεπτά μονόλογος, ένα άγριο πράγμα, δεν έχει δικαίωμα να με ρωτήσει. Με προσβάλει! Όχι εμένα. Τον καθέναν. Καταρχάς είναι άσχετο. Εν δευτέροις προσβάλεις αυτόν που σου έχει καταθέσει ένα έργο εκείνη τη στιγμή. Τον ρωτάς κάτι σε σχέση με αυτό που έκανε κι όχι κάτι σε σχέση με αυτό που θα ήθελες εσύ να μάθεις. Έχω άδικο;”

Διαβάστε ακόμα: Survivor: Κατέρρευσε ο Κυριάκος όταν έμαθε για τον τραυματισμό του γιου του!

Πασχάλης Τερζής: Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του που έκανε θραύση!

Μιχάλης Κουϊνέλης: Μοιράστηκε πρώτη φορά φωτογραφία με την κόρη του!

Keywords
Τυχαία Θέματα