Προβλέψεις Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ένα θέμα θα προκύψει που θα χρειαστεί κάποια προσεκτική εξέταση σήμερα. Επίσης ένα μέλος της οικογένειάς σας θα μπορούσε να περάσει από κάποιες δύσκολες στιγμές. Μείνετε δίπλα του για να το βοηθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Κάποια αναληθή κουτσομπολιά θα φτάσουν στα αυτιά σας σήμερα. Αν και θα είναι μάλλον γελοία, το άτομο που θα σας τα μεταφέρει μπορεί να σας πείσει για το αντίθετο. Σκεφτείτε καλά πριν αντιδράσετε σπασμωδικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα δώσετε όλο το βάρος στα οικονομικά σας. Θα βάλετε στην

άκρη χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και θα διαθέσετε ένα μικρό ποσό σε ψώνια. Προσοχή μην παρασυρθείτε και κάνετε μια ακριβή αγορά που δεν τη χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η δουλειά σας το τελευταίο διάστημα σας κερνάει πίκρες και απογοητεύσεις. Ίσως ήρθε η ώρα να μιλήσετε στο αφεντικό σας ή να ψάξετε για κάτι άλλο που θα σας καλύπτει περισσότερο και θα σας δίνει χαρά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μερικά από αυτά που ακούτε μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση, αλλά μην φοβάστε να ζητήσετε να σας τα κάνουν πιο… λιανά. Το απόγευμα κανονίστε να βγείτε με φίλους για να αλλάξετε παραστάσεις και εικόνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να προσπαθήσετε να αναλύσετε τι συμβαίνει και όλα τα πράγματα πια δεν δουλεύουν όπως παλαιότερα. Αποδεχτείτε το, είναι μια φάση που θα περάσει γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ένας φίλος ή ο σύντροφος σας μπορεί να χρειαστεί τις συμβουλές σας. Αυτό θα μπορούσε να αφορά τη δουλειά ή οικογενειακά θέματα. Ακούστε τα όλα με προσοχή και κατόπιν δώστε τις συμβουλές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα στο μυαλό σας κυριαρχούν οι αμφιβολίες… Μίλησα σωστά στο αφεντικό μου; Έκανα καλά που κράτησα ουδέτερη στάση στην κουβέντα που είχα με τους φίλους μου; Μήπως θα έπρεπε να δώσω περισσότερη σημασία στο σύντροφό μου;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, οι σχέσεις σας με σχεδόν όλους – τους φίλους, τους συγγενείς, τους συναδέλφους – θα είναι άριστες. Τα προβλήματα που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα θα βρουν λύση και θα κάνετε μαζί τους μια καινούργια αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αφήστε τα προβλήματα για τις επόμενες ημέρες και σήμερα βγείτε και διασκεδάστε. Πάρτε τηλέφωνο τους φίλους σας και κανονίστε μια ωραία βόλτα ή μια μίνι απόδραση με το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν δεν σας ταρακουνήσει κάποιος είστε ικανοί να κάθεστε όλη τη μέρα στο σπίτι και να πίνετε τον έναν καφέ μετά τον άλλον, όσο θα σκέφτεστε τι πρέπει να κάνετε με τη ζωή σας, μια και τελευταία δεν σας αρέσει καθόλου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα οι αμφιβολίες, οι αβεβαιότητες και οι ανασφάλειες θα κάνουν κακό στη σχέση σας. Πείτε στο σύντροφό σας όσα σας ενοχλούν και μην παίζετε άλλο κρυφτό μαζί του.

Καλημέρα και Καλό μήνα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα