Ξέσπασαν: «Εσύ αλήτη που έβαλες τη φωτιά και μαζί με τόσο κόσμο έκαψες και τα δύο αγγελούδια. Εύχομαι ο Θεός να σε…»

Δάκρυα, θλίψη, και οργή προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου, που μαζί με τις δασική έκταση κατέστρεψαν και χιλιάδες ζωές. Ανάμεσα στα θύματα και οι εννιάχρονες Βασιλική και Σοφία Φιλιπποπούλου, οι οποίες βρέθηκαν τελικά νεκρές, αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους.

Το τραγικό γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να μεγεθύνει την οργή και τη θλίψη του κόσμου, ο οποίος ξέσπασε μέσα από τις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι

Droulias Brothers δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον θυμό τους για τον άδικο θάνατο των δύο κοριτσιών. Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν ένα μήνυμα, μέσα από ένα insta-story, με το οποίο δείχνουν την οργή τους.

«Εσύ αλήτη που έβαλες τη φωτιά και μαζί με τόσο κόσμο έκαψες και τα δύο αγγελούδια. Εύχομαι ο Θεός να σε κρατήσει στη ζωή και να στην κάνει μαύρη, όπως έκανες τις μέρες μας. Να βλέπεις τα θύματά σου κάθε βράδυ στον ύπνο σου και να ξυπνάς. Να γίνεις ζωντανός-νεκρός. Καλό ταξίδι. Ο παράδεισος είναι δικός σας και σας ανήκει», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Η οργισμένη ανάρτηση της Σμαράγδα Καρύδη: «Τι σημαίνει pray; Αφού ούτως η άλλως δεν μπορεί ν’ αλλάξει τίποτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα