Ξέρετε ποια είναι τα δύο σημεία που πρέπει να φροντίζετε καθημερινά με ευλάβεια;

Γνωρίζω ότι ασχολείστε με το πρόσωπο σας πρωί και βράδυ και μάλιστα με μεγάλη προσοχή. Δεν ξεχνάτε το σωστό καθαρισμό, σιγά-σιγά αρχίζετε να καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η τονωτική λοσιόν ενώ απλώνετε ορό πριν από την κρέμα ημέρα ή νύχτας. Όλα αυτά καλά και συγχαρητήρια.

Υπάρχουν όμως δύο σημεία που παραμελείτε. Πρόκειται για το λαιμό και το ντεκολτέ. Σημεία-σταθμοί έχω να σας πω αφού είναι εκείνα που παρουσιάζουν πρώτα σημάδια γήρανσης όπως χαλάρωση (στο λαιμό) και πανάδες ή κηλίδες (στο ντεκολτέ). Ειδικά για τις γυναίκες που βρίσκονται σε ώριμη ηλικία και πρέπει να περιποιούνται

την περιοχή με ιδιαίτερη προσοχή.

Η ζώνη προσώπου-λαιμού περιλαμβάνει το λαιμό, το ντεκολτέ και το περίγραμμα του προσώπου. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι αυτή η ζώνη πλήττεται πρώτη από τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης, καθώς έχει από τη φύση της αυτή την προδιάθεση για διάφορους λόγους όπως λιγότεροι σμηγματογόνοι αδένες, μυϊκή υποστήριξη, επιπτώσεις της βαρύτητας και συχνή έκθεση σε περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Μια δύσκολη περίοδος κάθε γυναίκας είναι εκείνη της εμμηνόπαυσης όπου όλα αλλάζουν και κυρίως η υφή και όψη της επιδερμίδας αλλά και ο τρόπος που λειτουργεί σε σχέση με τις νεότερες. Αυτός είναι άλλωστε που η Vichy δημιούργησε τη νέα Neovadiol Phytosculpt κάνει ένα βήμα παραπάνω, καταπολεμώντας τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στις πιο εύθραυστες και εκτεθειμένες ζώνες: στο λαιμό και το περίγραμμα του προσώπου. Πρόκειται για μία κρέμα που απευθύνεται σε όσες βρίσκονται στην συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του όπου οι ορμονικές αλλαγές είναι καθοριστικές.

Η Neovadiol, που ενσωματώνει το επαναστατικό Σύμπλοκο Αναπλήρωσης (Substitutive Complex) το οποίο δοκιμάστηκε από δερματολόγους σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες, έγινε διάσημη ως ένα προϊόν φροντίδας για την επιδερμίδα με συμπτώματα εμμηνόπαυσης: απώλεια πυκνότητας,δομής, χαλάρωση και ξηρότητα.

Ακόμα κι αν εσείς είστε μακριά από τον συγκεκριμένο κύκλο ζωής είναι σίγουρο ότι υπάρχει κάποια γυναίκα δίπλα σας στην οποία θα μπορούσατε να προτείνετε τη συγκεκριμένη φόρμουλα. Είναι με λίγα λόγια ένα υπέροχο δώρο.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα nail trends της χρονιάς περιλαμβάνουν ένα αρχαιοελληνικό σχέδιο

Ο κανόνας περιποίησης της επιδερμίδας που πρέπει να τηρείτε κάθε βράδυ

Keywords
Τυχαία Θέματα