«Εβαλα στην κατάψυξη τη μάνα μου»

ΚΟΣΜΟΣ«Εβαλα στην κατάψυξη τη μάνα μου»Πέμπτη, Ιανουάριος 17, 2019 - 18:30

❱❱ Ομολογία-σοκ από μητροκτόνο

Με τη ζωή της πλήρωσε μητέρα στη Χονολουλού τη μόνιμη γκρίνια της στον γιο της να είναι πιο συνεπής στις σχολικές υποχρεώσεις του, τις οποίες αμελούσε χρόνια.

Ο 28χρονος Γιου Γουέι Γκονγκ καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση, καθώς σκότωσε και διαμέλισε τη μητέρα του έπειτα από καβγά το 2017. Μάλιστα, τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία

προκειμένου να παραδοθεί, αφού προηγουμένως είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Ο νεαρός παραδέχθηκε, βέβαια, τη δολοφονία της μητέρας του Λιου Γιουν Γκονγκ (μικρή φωτό) έξι μήνες μετά, ενώ και τα πειστήρια δεν είχαν εξαφανιστεί, καθώς, όπως είπε στους αστυνομικούς κατά την ανάκριση, «είναι μέσα στο ψυγείο». Στην έρευνα που έγινε στο ψυγείο οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατάψυξη, μεταξύ άλλων, δύο χέρια και το κεφάλι της γυναίκας μέσα σε συνολικά εφτά πλαστικές σακούλες σκουπιδιών.

Οπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα, ο μητροκτόνος αρχικά τηλεφώνησε σε γραμμή έκτακτης ανάγκης τον Απρίλιο του 2017 για να δηλώσει ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις. Τότε έφτασε στο σημείο να παραδεχθεί ότι αυτές οφείλονταν στο γεγονός ότι είχε σκοτώσει τη μητέρα του. Από τη νεκροτομή προέκυψε ότι η γυναίκα είχε δολοφονηθεί. Ο Γκονγκ χαρακτήρισε ατύχημα το χτύπημα που της είχε επιφέρει στο κεφάλι πάνω στον θυμό του και πρόσθεσε ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει. Επειδή παραδέχθηκε την πράξη του, απέφυγε τα ισόβια, εξέλιξη που, όπως επεσήμαναν τόσο ο δικηγόρος του όσο και ο κατήγορος, έγινε αποδεκτή από την οικογένεια του θύματος. Ο 28χρονος κατάφερε να κρατήσει τόσους μήνες κρυφή τη δολοφονία, καθώς όταν τηλεφώνησε η εργοδότρια της μητέρας του, ιδιοκτήτρια ενός spa, της είπε ότι η μητέρα του είχε πάει σ’ ένα άλλο νησί, όπου θα έμενε μερικούς μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα