Ξεκινάει η δίκη του Κιμούλη: «Κάποια πρόσωπα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το #metoo»

Σήμερα (27/4) ξεκινάει η δίκη του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος ζητάει 1.000.000€ από τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά. Ο γνωστός ηθοποιός έχει κάνει αγωγή και εναντίον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιού.

Η κάμερα του «Happy Day» και η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα βρέθηκαν στα δικαστήρια.

Ο Γιώργος Κιμούλης έφτασε στην Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Βασίλη Καπερνάρο. Κατά την άφιξή του, ο ίδιος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες:

«Θεωρώ ότι το κίνημα #metoo είναι ένα σπουδαίο κίνημα, μετρά 17 χρόνια

από τότε που η Αμερικανίδα έβαλε τα θεμέλια. Το κίνημα έχει οδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και στις φυλακές.

Παράλληλα, όμως, έχουν εμφανιστεί και κάποια πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα. Είναι στη φύση του ανθρώπου και να ψεύδεται και να κάνει ψευδείς καταγγελίες.

Αυτά τα πρόσωπα που συκοφαντούν και δημιουργούν ηθική βλάβη, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα».

Στη συνέχεια, η Ζέτα Δούκα έφτασε την Ευελπίδων, ωστόσο αρνήθηκε να προβεί σε κάποια δήλωση σχετικά με την υπόθεση και την αγωγή από τον Γιώργο Κιμούλη, μετά την εξομολόγησή της για τη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους στο θέατρο.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Στα «μαχαίρια» Σταυρούλα και Μελίνα για τα μάτια του Βασάλου

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η άγνωστη παρεξήγηση με τον Γιώργο Θεοφάνους – Ποιος μεσολάβησε για να τα βρουν;

 «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας δύσκολος άνθρωπος, αλαζόνας και καλαμοκαβαλάρης»

Keywords
Τυχαία Θέματα