Ξεκινά το Πρω1νό! – Το βίντεο του ΑΝΤ1 με τη Φαίη μας!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πρω1νό ξεκίνησε και στις 7 Σεπτέμβρη η Φαίη μας θα πει στους τηλεθεατές ξανά την πιο γλυκιά της καλημέρα ξεκινώντας με κέφι τη νέα σεζόν.

Ανανεωμένη και έτοιμη για το καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη έκανε την περασμένη Παρασκευή το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή της υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Περικλή Βούρθη.

Η Φαίη ευδιάθετη και με πολλή ενέργεια, φορά το πιο πλατύ χαμόγελό της και μας δίνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μια μικρή γεύση

από όσα θα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, η Φαίη μας  δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα που έγιναν και έστειλε το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές που βρίσκονται δίπλα της εδώ και 18 χρόνια, αναφέροντας:

“Η εμπειρία είναι σημαντική ναι.. Το πιο σημαντικό τελικά όμως , είναι να εξελισσόμαστε κ να βάζουμε κάθε φορά καινούργιους στόχους… 18 χρόνια μαζί κάθε μέρα, 18 χρόνια καφεδίνο μαζί, 18 πρεμιέρες.. Παντα όμως με την ίδια αγωνία κ πάντα με το ίδιο πάθος!
Με τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα όταν ήμουν ακόμα μικρό κοριτσάκι κ έλεγα στη μαμα μου ‘Όταν μεγαλώσω θα γίνω παρουσιαστρια΄ Σας ευχαριστώ πολυ”.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για #ToPrwino Πρεμιέρα Δευτέρα 07/09 στις 10:00 το πρωί και καθημερινά στον #ant1tv!! Με την @fayskorda

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις 28 Αύγ, 2020 στις 2:30 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Αναβάλλεται ο γάμος τους και η βάφτιση της κόρης τους

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές σκηνές στο τρέιλερ για την πρεμιέρα!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Γιατί δεν θα πάει στην πρεμιέρα του Χάρη Βαρθακούρη στο Big Brother;

Keywords
Τυχαία Θέματα