Ξεκαρδιστικό: Το απίθανο τρολάρισμα του Πέτρου Φιλιππίδη στη Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Θέμη Γεωργαντά! Μίλησε για το πόσο την άλλαξε η μητρότητα σε νεαρή ηλικία, τι σχέση έχει σήμερα με τους δύο γιους της, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Φυσικά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μπήκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και απάντησε σε πιο… πιπεράτες ερωτήσεις. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ την ρώτησε: “Με ποιον θα προτιμούσες να κλειστείς για μια ώρα στο ασανσέρ; Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή με τον Αντίνοο Αλμπάνη”; Να σας θυμίσουμε πως με τον Αντίνοο Αλμπάνη υπήρξε σε σχέση, ενώ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο τα δημοσιεύματα τους ήθελαν για αρκετό καιρό να ήταν ζευγάρι.

Η παρουσιάστρια-ηθοποιός απάντησε πως θα προτιμούσε να κλειστεί στο ασανσέρ με τον Ντάνο και εξήγησε τον λόγο: “Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί πιστεύω ότι θα έβρισκε τον τρόπο για να βγούμε από το ασανσέρ. Θα έβρισκε αυτός τον τρόπο”!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος συνεργάζεται με τον Αντίνοο Αλμπάνη στην παράσταση “Το Φινιστρίνι” θέλησε να τρολάρει τη Ντορέττα Παπαδημητρίου μετά την απάντηση που έδωσε και το αποτέλσμα είναι απολαυστικό. Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να κλείνεται στο ασανσέρ με τον Αντίνοο Αλμπάνη και να… αναζητά τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Μάλιστα, στη λεζάντα σχολίασε: “«Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»ή «ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ»!!!!!δεν ειναι καινουργια εκπομπη,αλλα θα μπορουσε να γινει!!!!σκεφτειτε το!!!!και η ιδεα ειναι δικια μας,μην μας την παρετε!!!!”. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes “έπεσαν” βροχή από τους διαδικτυακούς του φίλους!

View this post on Instagram

A post shared by @petrosfilipp on Apr 14, 2019 at 7:41am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τελικά είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου;

Σοκαρισμένη η Νανά Παλαιτσάκη: Έμαθε για τον θάνατο του πρώην συζύγου της ενώ ήταν στην εκπομπή Αποκαλυπτικά Live

H Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τον Λευτέρη Σουλτάτο από άλλες σχέσεις της

Keywords
Τυχαία Θέματα