Σπύρος Μπιμπίλας – Αλέξανδρος Πετρίδης: Μια φιλία 25 χρόνων! – «Είμαστε πια σαν μια οικογένεια»

Ο Αλέξανδρος Πετρίδης και ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στο Πρω1νό όπου μίλησαν για τη μακρόχρονη φιλία τους, τον τρόπο που γνωρίστηκαν, αλλά τις διαφορές τους.

«Είμαστε φίλοι 25 χρόνια», ανέφερε ο Αλέξανδρος Πετρίδης, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε: «Είμαστε πια σαν μια οικογένεια. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου και έχει παραμείνει δίπλα μου. Με την οικογένειά του έχουμε γίνει πια σαν οικογένεια».

Η γνωριμία τους

«Είναι μια ιστορία πολύ ωραία. Ένα βράδυ που παίζαμε τη «Θεοδώρα» με τη Μιμή Ντενίση, πηγαίναμε σε πάρα

πολλά πάρτυ και μαγαζιά. Ένα βράδυ είμαστε με τη Μιμή και την Τζέσυ Παπουτσή. Στο ακριβώς απέναντι τραπέζι ήταν ο Αλέξανδρος με τον Μιχάλη Μανιάτη και μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Λέω στην Τζέσυ «κοίταξε αυτό το νέο παιδί» και μου λέει «κάτσε να μιλήσουμε στον Μιχάλη», και στη συνέχεια γίναμε ένα τραπέζι. Από αυτή τη γνωριμία ξεκίνησε μια πολύ μεγάλη φιλία. Τότε τελείωνε τα λογιστικά, δεν είχε καμία σχέση με την τηλεόραση. Το λογιστικό γραφείο που δούλευε τότε είναι το λογιστικό γραφείο του ΣΕΗ και ΤΑΣΕΗ.

Ένα βράδυ η Νανά Καραγιάννη που τότε ήταν με τον Δημήτρη Παπανώτα μου είπε ότι ήθελαν καινούρια παιδιά στο New Channel και μου λέει αυτός ο φίλος σου γιατί να μην κάνει ένα δοκιμαστικό που είναι ωραίο παιδί. Του το είπα, αλλά δεν ήθελε. Τελικά έκανε δοκιμαστικό και τον πήραν για δουλειά την άλλη μέρα», αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μετά τους πρώτους μήνες έπαθε ένα ατύχημα με το μηχανάκι που τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο και τον άφησε αβοήθητο, ενώ έφευγε από το κανάλι.

«Ήμουν με μια μηχανή και έφευγα από το κανάλι, έφερα δυο τούμπες. Με πήγαν στο νοσοκομείο. Εγώ υπέγραψα ότι θέλω να φύγω γιατί λόγω του αθλητισμού έλεγα δεν έχω τίποτα. Μετά πήγα στο σπίτι μου. Εκεί κάθισα να ξεκουραστώ και εκεί που κάθομαι έρχονται και με σηκώνουν γιατί έτρεχαν αίματα εσωτερικά, έβηξα και είδαν αίματα. Το μόνο που θυμάμαι είναι να φωνάζουν στο νοσοκομείο έχετε 10 λεπτά να τον ανοίξετε και να τον καθαρίσετε. Μόλις ξύπνησα είδα τον Σπύρο», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Πετρίδης, ενώ στην συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι μετά το περιστατικό αυτό θέλησε να τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο και πήγαινε στις εκπομπές του στηρίζοντάς τον.

Δείτε όσα είπαν στο Πρω1νό ο Αλέξανδρος Πετρίδης και ο Σπύρος Μπιμπίλας:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ζήτησε από την παραγωγή επικοινωνία με την κόρη της!

Survivor: Αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος;

Γνωστός Έλληνας μπαίνει στη Φάρμα και θέλει να τα διορθώσει όλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα