Βρισηίδα Ανδριώτου: Αποκάλυψε κατά λάθος την παίκτρια που μπαίνει στο «Survivor All Star»

Στο πλατό του «Πρωινού μας» βρέθηκε σήμερα (23/1) η Βρισηίδα Ανδριώτου, προκειμένου να σχολιάσει μαζί με την ομάδα της εκπομπής τις εξελίξεις του «Survivor All Star».

Ωστόσο, η νεαρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φαίνεται πως έκανε κατά λάθος ένα… spoiler!

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε χωρίς να το κατάλαβει ότι η πολύ καλή της φίλη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, θα μπει στο παιχνίδι.

«Πριν από λίγο, Βρισηίδα μου, δεν ξέρω αν το είπες αυθόρμητα, αλλά μας αποκάλυψες ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα μπει στο παιχνίδι», της είπε η Φαίη, με

τη Βρισηίδα Ανδριώτου να απαντά έκπληκτη: «Αλήθεια; Ναι; Το ξέρουμε ότι πήγε να κάνει αγωνίσματα. Εφόσον χώρισε, δεν την κρατάει τίποτα πίσω, οπότε είναι προς το ναι. Τώρα, αν κάτι αλλάξει αυτή τη στιγμή».

«Εγώ δεν γυμνάζομαι για αυτό και δεν το είχα στο μυαλό μου και δεν το έχω αλλά θα δούμε ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ξεκάθαρα όλοι πάνε για τα χρήματα άντε και για τη δημοσιότητα που μετά θα τους φέρει στη δουλειά τους κάποια άνοδο», είχε απαντήσει πριν από μερικές ημέρες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του «Πρωινού μας», για τις φήμες που τη θέλουν να μπαίνει στο «Survivor All Star».

Διαβάστε ακόμα:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μου έκανε μήνυση γιατί με πέρασε για κλέφτη»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπά δημόσια για τα σχόλια περί ανορεξίας -«Κάποιοι στερείστε νοημοσύνης…»

Γιώργος Λιανός – Survivor All Star: Το παρασκήνιο για τις κρυφές συναντήσεις του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα

Keywords
Τυχαία Θέματα