Νίκος Ξανθόπουλος: Πολιτική η κηδεία του ηθοποιού -Η ανακοίνωση και η επιθυμία της οικογένειάς του

Ο Νίκος Ξανθόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 22/1, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και πολύμηνη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της δυσάρεστης είδησης, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, έκανε γνωστό πως η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στη 13:00, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σήμερα

το πρωί (23/1) η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως η κηδεία θα είναι πολιτική και πως επιθυμία τους είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού».


«Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμα:

Μάνος Δασκαλάκης: Ετήσιο μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα σε γυναικείο Μοναστήρι -Ο λόγος που δεν έγινε στην εκκλησία όπου κηδεύτηκε

Ντόρα Κουτροκόη – Δημήτρης Οικονόμου: Διασκέδασαν μαζί μετά το τέλος της συνεργασίας τους -Βίντεο

Βρισηίδα Ανδριώτου για Καλύβα – Πρίαμο: «Η Καρολίνα μου είχε μιλήσει για το φλερτ τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα