Βρήκαμε τον απόλυτο καλοκαιρινό παράδεισο και θέλουμε να τον μοιραστούμε μαζί σας – Όλοι οι λόγοι για να επισκεφτείτε το Miraggio Thermal Spa Resort!

Αν μας ρωτήσετε τι σημαίνει για μας απόλυτος καλοκαιρινός παράδεισος, θα σας απαντήσουμε το απέραντο μπλε, η ζεστή άμμος που καλύπτει τα πόδια μας, η απίστευτη θέα, οι ονειρεμένες γεύσεις, τα κοκτέιλ δίπλα σε μια πισίνα, οι χώροι για να παίζουν τα παιδιά, τα δωμάτια με τις ανέσεις και μια σειρά από υπηρεσίες φροντίδας -ναι, αγαπάμε τον εαυτό μας και θέλουμε πάντα να του προσφέρουμε

το καλύτερο.

Αυτόν λοιπόν τον βρήκαμε και θέλουμε να τον μοιραστούμε μαζί σας. Αναφερόμαστε στο Miraggio Thermal Spa Resort που απλώνεται αμφιθεατρικά σε μία έκταση 330 στρεμμάτων στη μύτη της χερσονήσου της Κασσάνδρας, που αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για οικογένειες.

Στην περιοχή αυτή, έγινε η Γιγαντομαχία και ένας από τους γιους της Γης και του Ουρανού κείτεται κάτω από τα δάση της περιοχής. Ίσως γι’ αυτό να είναι τόσο ευλογημένη -ναι, πιστεύουμε στους Μύθους και τα παραμύθια.

Δείτε αναλυτικά τι μπορείτε να κάνετε εδώ.

Myrthia Thermal Spa

Eίναι το υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας που συνδυάζει την αρχαία ελληνική τέχνη της υδροθεραπείας με τον μοναδικό πλούτο των υδάτινων πόρων της περιοχής Κάνιστρο Χαλκιδικής. Πρόκειται για έναν χώρο 3.000 τ.μ. iδανικά χωροθετημένο στην καρδιά του Miraggio Thermal Spa Resort, πάνω σε μία φυσική υπόγεια θερμή πηγή, με υπερσύγχρονες υποδομές, που συνδυάζει την ευεργετική επίδραση των ιαματικών λουτρών, σε συνδυασμό με υπηρεσίες αρχαίων ελληνικών τεχνικών μάλαξης και θεραπειών σώματος.

Η θερμή φυσική πηγή με ιωδιούχο -και όχι με θειούχο- νερό, γνωστή και ως “Νερό Κανίστρου” είναι αναγνωρισμένη από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας Υδάτινων Πόρων. Ξεκινά από το υπέδαφος του Ολύμπου, φτάνει στην επιφάνεια σε μια θερμοκρασία περίπου 32οC. Η μεταλλική του σύσταση διαμορφώνεται κατά την πορεία του, ενώ η θερμοκρασία του μειώνεται στο τέλος της ανοδικής διαδρομής, λόγω της ανάμειξης του με ψυχρότερα επιφανειακά ύδατα.

Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα που περιλαμβάνουν υποδομές όπως:

Σαλόνι υποδοχής και αποδυτήρια.
Μεγάλη πισίνα θαλασσοθεραπείας με νερό απευθείας από τη θάλασσα, που θερμαίνεται σε σταθερή θερμοκρασία.
3 πισίνες με θερμό ιαματικό νερό σε διαφορετικές θερμοκρασίες και εξωτερική θερμή πισίνα σε γυάλινο μπαλκόνι με απίστευτη θέα στο Αιγαίο.
Χαμάμ με 100% υγρασία.
Tepidarium -πρόκειται για ρωμαϊκό λουτρό με 29% υγρασία.
Ξηρή φιλανδική σάουνα.
Σάουνα με φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων.
2 sensory showers με κρύους και θερμούς πίδακες νερού, με οπτικά και ηχητικά εφέ, για πλήρη αναζωογόνηση.
Υδροδιάδρομο Cold Plunge κρύου νερού 10o C που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και σφίγγει τους πόρους.
Ζώνες ευεξίας και θεραπειών.
VIP αίθουσες θεραπειών.
Υδρομπανιέρες και τζακούζι.
Χώρο άσκησης και κίνησης με υπερσύγχρονα μηχανήματα.
Χώρους περιποίησης, όπως hair salon, hand & foot care κ.α.

Γενικά θα βρείτε και μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών για ανανέωση, χαλάρωση και ευεξία σώματος και πνεύματος – σε όλες χρησιμοποιούνται τεχνικές μαλάξεων που εφαρμόζονταν στην αρχαία Ελλάδα, όπως έχουν διασωθεί μέσα από αρχαία κείμενα και συγγράμματα, που αποδίδονται στον Ιπποκράτη.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε κάποιες θεραπείες:

Alexander Invigorating Massage

Μασάζ σώματος “θερμής” μάλαξης, για τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου που αυξάνει τον μυϊκό τόνο και την ενέργεια του σώματος.

Serapian Massage

Μάλαξη μέτριας πίεσης σε συνδυασμό με ρεφλεξολογία, εμπνευσμένη από τον Ιπποκράτη.

Olympian Athletic massage

Θεραπευτικό μασάζ βαθιάς πίεσης, με τεχνικές που εφαρμόζονταν στους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες , όπως διασώζονται από τα αρχαία κείμενα.

Thalasso Massage

Μάλαξη μέτριας πίεσης με εφαρμογή γαλλικών προϊόντων ευεξίας της Thalion για ανάκτηση υγείας και ενέργειας.

Δωμάτια και Σουίτες

Στο Miraggio Thermal Spa Resort υπάρχουν 300 δωμάτια και σουίτες με θέα είτε προς το Αιγαίο Πέλαγος είτε προς τους κήπους, 48 εκ των οποίων έχουν τη δική τους ιδιωτική πισίνα. Ξεκουραστείτε και απολαύστε τη διαμονή σας εδώ, που στην ουσία αποτελεί την επιτομή της καλής ζωής!

STANDARD DOUBLE ROOM: 34-36 τ.μ., χωράει 2 ενήλικες και 1 παιδί και έχει θέα στον κήπο.

MIRAGGIO DOUBLE ROOM: 34-36 τ.μ., χωράει 2 ενήλικες και 1 παιδί και έχει θέα στον κήπο.

JUNIOR GARDEN VIEW SUITE: 37 τ.μ., χωράει 3 ενήλικες, 1 παιδί ή 2 ενήλικες και 2 παιδιά και έχει θέα στον κήπο.

JUNIOR SIDE SEA VIEW SUITE: 37 τ.μ., χωράει 3 ενήλικες, 1 παιδί ή 2 ενήλικες και 2 παιδιά και έχει πλευρική θέα στη θάλασσα.

JUNIOR SUITE SEA VIEW: 37, τ.μ., χωράει 3 ενήλικες, 1 παιδί ή 2 ενήλικες και 2 παιδιά και έχε θέα στη θάλασσα.

JUNIOR SUITE POOL FRONT: 37, τ.μ., χωράει 3 ενήλικες, 1 παιδί ή 2 ενήλικες και 2 παιδιά και έχε θέα στην πισίνα.

PREMIUM JUNIOR SUITE SEA VIEW: 37, τ.μ., χωράει 3 ενήλικες, 1 παιδί ή 2 ενήλικες και 2 παιδιά και έχε θέα στη θάλασσα.

PREMIUM JUNIOR SUITE SEA VIEW – PRIVATE POOL: 37, τ.μ., χωράει 3 ενήλικες, 1 παιδί ή 2 ενήλικες και 2 παιδιά και έχει θέα στη θάλασσα.

FAMILY JUNIOR SUITE GARDEN VIEW: 45 τ.μ., χωράει 3 ενήλικες, 1 παιδί ή 2 ενήλικες και 2 παιδιά και έχει θέα στον κήπο.

FAMILY JUNIOR SUITE SIDE SEA VIEW: 45 τ.μ., χωράει 3 ενήλικες, 1 παιδί ή 2 ενήλικες και 2 παιδιά και έχει πλευρική θέα στη θάλασσα.

SUITE SEA VIEW – PRIVATE POOL: 68 τ.μ., χωράει 4 ενήλικες, 1 παιδί ή 3 ενήλικες και 2 παιδιά και έχει θέα στη θάλασσα.

DUPLEX SUITE SEA VIEW – PRIVATE POOL: 90 τ.μ., χωράει 4 ενήλικες, 1 παιδί ή 3 ενήλικες και 2 παιδιά και έχει θέα στη θάλασσα.

Γαστρονομία και Bars

Ένας υπέροχος κόσμος γεύσης με τοπική κουζίνα, αλλά και συνταγές από τη διεθνή μαγειρική σκηνή. Συνδυάστε τα πιάτα σας με αναγνωρισμένα ελληνικά κρασιά και απολαύστε την ωραιότερη στιγμή ευδαιμονίας.

KRITAMO: Θα σας ξετρελάνουν τα καλοδιαλεγμένα συστατικά των πιάτων του που αντανακλούν την ελληνική μαγειρική παράδοση και φροντίδα. Εδώ μπορείτε να πάρετε πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό μέσα από έναν μπουφέ με απίστευτη ποικιλία. Οι φαν της υγιεινής κουζίνας θα λατρέψετε το Kritamo Healthy Corner που είναι γεμάτο με καλές τροφές που σας τονώνουν, φρέσκα φρούτα, smoothies και χυμούς, προϊόντα χωρίς γλουτένη και βιολογικά, μέλι από τοπικούς παραγωγούς, παραδοσιακό γιαούρτι, τοπικές λιχουδιές και πολλά άλλα.

PORTOFINO: Εδώ θα απολαύσετε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας και θα ανακαλύψετε την πολύχρωμη και δημιουργική πλευρά της μεσογειακής γαστρονομίας με εκλεκτές αυθεντικές σπεσιαλιτέ.

TORONEO: Σε αυτό το φιλόξενο υπαίθριο εστιατόριο θα γευτείτε ψητά θαλασσινά, κρεατικά και νόστιμες σπεσιαλιτέ για όλους και θα απολαύσετε μία εξαιρετική και διασκεδαστική γαστρονομική εμπειρία δίπλα στα κύματα της θάλασσας!

OASIS: Στο εστιατόριο της πισίνας μια απέραντη όαση μοσχοβολιστών γεύσεων σας προσκαλεί να διαλέξετε μοναδικά πιάτα από ένα ανανεώσιμο και φρεσκομαγειρεμένο μενού. Απολαύστε πεντανόστιμα γεύματα σ’ ένα χαλαρό περιβάλλον, κάθε μέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της πισίνας.

OASIS, το μπαρ της πισίνας: Προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από ελαφριά σνακ, παγωτά και σαλάτες, φρέσκους χυμούς και εντυπωσιακά κοκτέιλ.

OASIS, το μπαρ της παραλίας: Διαθέτει μία μεγάλη λίστα κοκτέιλ, αναψυκτικά και κλασικά ποτά. Αν πεινάσετε μπορείτε να παραγγείλετε φρέσκα σάντουιτς, φρούτα και παγωτά, ενώ χαλαρώνετε στην ξαπλώστρα σας και απολαμβάνετε τη θέα στο νερό.

MIRAGE LOBBY BAR: Προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία αυθεντικών κοκτέιλ, ποτών, τσαγιών και καφέδων, καθώς και νοστιμότατα πιάτα σε ένα περιβάλλον με εκπληκτική θέα στο νησάκι της Κελύφου.

SOMMELIER’S 8: Μπείτε σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον που φιλοξενεί μία από τις πιο φανταστικές συλλογές ελληνικών και διεθνών ετικετών, τιμώντας το κρασί και την τέχνη του.

CHILLOUT LOUNGE: Φωλιάστε σε μια άνετη πολυθρόνα και απολαύστε εξαιρετική εξυπηρέτηση και ατμόσφαιρα.

MYRTHIA HEALTH BAR: Χειροποίητα smoothies φρούτων και κοκτέιλ φρέσκων χυμών μαζί με ένα αποκλειστικό μενού ευεξίας, χαλαρή μουσική και ζεν ατμόσφαιρα!

ΠΑΙΔΙΑ

Ο παράδεισός τους βρίσκεται εδώ. Δείτε τι μπορούν να κάνουν αναλυτικά όσο απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

KIDS PLANET

Ένας χώρος ειδικά σχεδιασμένος για παιδιά από 4 μηνών μέχρι και εφήβους που καταλαμβάνει έκταση 6 στρεμμάτων, μπορούν να διασκεδάσουν με αναρίθμητα παιχνίδια, να κάνουν νέους φίλους και να μάθουν καινούρια πράγματα μέσα από συναρπαστικές δραστηριότητες κοντά στη φύση.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα: Κινηματογράφος, παιδική χαρά, animatronic με ήρωες κινούμενων σχεδίων, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α. Φανταστείτε τη χαρά του να χορεύει με την “μπάντα δεινοσαύρων” κατά τη διάρκεια της Mini-Disco, να απολαμβάνει κάθε Κυριακή το “Evening Show”, εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες της ταινίας «Madagascar», ή να παίζει χωρίς διάλειμμα στο Splash Park.

Μια εμπειρία που αρχίσει από την είσοδό του, στην οποία υπάρχει μια μοναδική θεματική αψίδα με ήρωες της Μαδαγασκάρης, τον Melman την καμηλοπάρδαλη, τον Alex το λιοντάρι, την Gloria τη ιπποποταμίνα, τον Morris τον λεμούριο, τον King Julian και τους πιγκουΐνους. Αριστερά της βρίσκονται οι άγριοι πειρατές του “Ice Age”, Sira η τίγρης και ο Squid ο λαγός υπό τις διαταγές του Captain Gat.

Από την άλλη πλευρά, βρίσκεται ο ονειροπόλος Sid και ο φίλος του Cras καθώς και ο Scrat, ο σκίουρος που ανέβηκε στην ταράτσα του Κids Planet café στην προσπάθεια του να βρει ένα πολύτιμο βελανίδι και τα μαμούθ Manny and Elli που κατεβαίνουν τον λόφο.

Miss Miraggio και Hercules

Το spa δεν είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων, αλλά και των μικρών. Γι’ αυτό και τα παιδιά σας, έως 12 ετών θα απολαύσουν υπέροχες υπηρεσίες όπως οι δυο που αναφέρουμε που αποτελούν χαλαρωτικό μασάζ για αγόρια και κορίτσια.

KIDS PLANET RESTAURANT: Φτιάχτηκε αποκλειστικά για τα παιδιά, με ένα μενού που περιλαμβάνει αγαπημένα τους πιάτα, όπως πίτσα, γλυκές γκοφρέτες, παγωτά κ.α. Εδώ μάλιστα μπορούν να παρακολουθήσουν και τέλεια μαθήματα μαγειρικής.

Κατόπιν αιτήματος μπορείτε να έχετε:

Παιδικά τηλέφωνα (κατόπιν αιτήματος, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)
Παιδικά set (μπανιέρες – κατόπιν αιτήματος και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)
Ιατρική βοήθεια (με επιπλέον χρέωση)
Παιδικά μενού
Παιδικά τραπέζια και καρέκλες
Children Club (εσωτερική)
Παιδική χαρά υψηλής ποιότητας
Babysitting κατόπιν αιτήματος, με επιπλέον χρέωση
Καθημερινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων για παιδιά, μέρος της ψυχαγωγικής ομάδας
Η διαθεσιμότητα παιδικής φροντίδας είναι περιορισμένη για το λόγο αυτό συνιστούμε έντονα την προ-κράτησή σας για να αποφύγετε τυχόν απογοήτευση.

Δείτε περισσότερα στο www.miraggio.gr

Keywords
spa, spa, για μας, ολυμπιακοί αγώνες, σημαίνει, μπλε, αιγαιο, vip, hair, hand, ελλαδα, alexander, double, room, junior, view, sea, pool, front, smoothies, oasis, σνακ, παγωτο, σαλατα, lobby, health, ζεν, kids, gloria, morris, king, planet, miss, hercules, πιτσα, set, club, εθνικη τραπεζα, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, η ημέρα της γης, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, τι σημαινει, χειροποιητα, γλουτενη, ρεφλεξολογια, αψιδα, εθνικη, ζεν, θαλασσα, μαγειρικη, μουσικη, παιχνιδια, προγραμμα, σαλατες, σνακ, φρουτα, φυσικη, αγωνες, αμμος, αρχαια, ατμοσφαιρα, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γιαουρτι, δειτε, δικη, δωματια, εγινε, εφε, υπαρχει, ενεργεια, εξυπηρετηση, ετων, ευεξια, τεχνη, ζεστη, υγρασια, υπηρεσιες, ηρωες, ηχητικα, θεα, κυματα, κουζινα, κοκτειλ, κρασι, κρασια, λαγος, λιονταρι, λιχουδιες, λογο, μαμουθ, μασαζ, μελι, μπλε, μπορειτε, μυτη, νερο, ξαπλωστρα, παντα, οπτικα, ουσια, παραμυθια, παγωτα, παιδι, παιδικη χαρα, παιδια, πειρατες, περιβαλλον, πηγη, πισινα, πιατα, πισινες, ποτα, πρωινο, σαουνα, σειρα, σκιουρος, τιγρης, φυση, φυσικα, φτανει, χαρα, οαση, αγορια, αρχαια ελλαδα, health, club, double, εφαρμογη, ελληνικα, front, γευσεις, για μας, gloria, γυαλινο, γλυκες, hair, hercules, hand, ιδανικο, ηλεκτρονικα, junior, κειμενα, κινηματογραφος, κηπο, king, καρδια, κυριακη, lobby, mini, morris, room, planet, ποδια, pool, set, σημαίνει, σκηνη, smoothies, ταξιδι, θαλασσινα, θερμοκρασια, υγειας, view, sea
Τυχαία Θέματα