Βρείτε το κατάλληλο bob ανάλογα με τον τύπο σας

Για το bob έχουμε γράψει σχεδόν τα πάντα. Ποιο ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου, σε ποιο χρώμα μαλλιών δείχνει ωραιότερο, τις celebrities που το έχουν υιοθετήσει, συμβουλές από hairstylists.

Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ποιο bob σας βολεύει. Απ’ ότι μαθαίνω οι περισσότερες θέλετε να είναι κομψό, χωρίς πολλές ασυμμετρίες και φιλαρίσματα, να φαίνεται καλοχτενισμένο χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεστε το κομμωτήριο 2 φορές την εβδομάδα και κυρίως χωρίς αφέλειες οι οποίες αν και

είναι τέλειες τις αποφεύγετε. Όλα αυτά τα προσφέρει μόνο το A-Line bob που είναι πράγματι το πιο πρακτικό απ΄ όλα.

Εμείς βρήκαμε τα πιο βολικά, όμορφα και κομψά κι εσείς δεν έχετε παρά να το συζητήσετε με τον haistylist και να αποκτήσετε επιτέλους το κούρεμα που τόσο καιρό θέλετε.

Με ελάχιστες ασυμμετρίες ώστε τα μαλλιά να έχουν τον απαραίτητο όγκο και κίνηση. Το κούρεμα ονομάζεται “parallel undercut” και έχει σχετικά έντονες άκρες και A-line σχήμα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anh Co Tran (@anhcotran) στις 22 Νοέ, 2018 στις 3:15 μμ PST

Η Irina Shayk εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στις Χρυσές Σφαίρες όχι μόνο την υπέροχη δημιουργία που φορούσε αλλά και με τη δραματική αλλαγή στα μαλλιά της. Τα καστανά και λαμπερά μαλλιά της αναβαθμίστηκαν με το bob που δημιούργησε ο διάσημος hairstylist Harry Josh.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Josh (@harryjoshhair) στις 8 Ιαν, 2019 στις 4:35 μμ PST

Ένα τέλειο κούρε σε σχήμα Α αλλά με ανάλαφρη και ανέμελη διάθεση που δείχνει ακόμα πιο γοητευτικό χάρη στην trend απόχρωση που δεν άλλη από το copper.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAL SALCEDO (@salsalhair) στις 13 Οκτ, 2018 στις 1:28 μμ PDT

Η λεπτομέρεια στο A-Line bob είναι ότι το μήκος διαφέρει χωρίς όμως να γίνεται αντιληπτό. Αυτό σημαίνει ότι είναι ελαφρώς πιο κοντά πίσω και μακρύτερα στο σημείο που τα μαλλιά αγκαλιάζουν το πρόσωπο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bumble and bumble. (@bumbleandbumble) στις 16 Δεκ, 2018 στις 3:10 μμ PST

Το ροζ-ξανθό χρώμα ταιριάζει απόλυτα με το συγκεκριμένο κούρεμα αφού οι απαλές ασυμμετρίες το αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanie Packer (@mdjhair) στις 19 Σεπ, 2018 στις 8:00 μμ PDT

Επειδή όπως καταλαβαίνετε εκτός από το τέλειο κούρεμα το χρώμα παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο μιας και αποφασίσατε να κάνετε την αλλαγή σκεφτείτε να υιοθετήσετε παράλληλα και μια νέα, υπέροχη απόχρωση που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το bob σας.

Διαβάστε ακόμη:

Πέντε celebrity make up looks που θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά

Η Kylie Jenner έχει ήδη έτοιμη την συλλογή μακιγιάζ για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα