Βίκυ Σταυροπούλου – Σοφία Βογιατζάκη γυρνάνε ξανά μία από τις viral σκηνές από το «Είσαι το ταίρι μου»

Ένα απολαυστικό βίντεο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram η Βίκυ Σταυροπούλου με πρωταγωνίστριες την ίδια και τη Σοφία Βογιατζάκη. Οι δύο γυναίκες, που έκαναν μεγάλη επιτυχία με τους ρόλους τους κι έμειναν αξέχαστες μέσα από τις ατάκες τους στη δημοφιλή σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου», συνδέονται από τότε από μια βαθιά φιλία, με τη μία να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της άλλης.

Με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή του «Είσαι το ταίρι μου» ενόψει

της εορταστικής περιόδου, η Δανάη Μπάρκα πρότεινε στις δύο γυναίκες να γυρίσουν ξανά μία από τις σκηνές που έγιναν viral και προκαλούν άφθονο γέλιο κάθε φορά που παίζονται. Ο λόγος για τη σκηνή που η Βίκυ Σταυροπούλου αναφέρει πως ξεκίνησε αυστηρή δίαιτα και από το πρωί έχει φάει μόλις ένα… καρπούζι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial)

«Εμείς είμαστε στο θέατρο,εσείς όμως που είστε σπίτι ξέρετε τι να κάνετε;;; Να βάλετε mega γιατί σήμερα ξεκινάει γι ακόμη μια φορά ένα από τα ωραιότερα ταξίδια της ζωής μας-αν όχι το ωραιότερο. Είσαι το ταιρι μου κι εσείς θα είστε το ταιρι μας κάθε βράδυ! 21:00 ακριβώς!», έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για το «Maestro» που μπήκε στο Netflix

 Συγκινεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Το παιδάκι ήταν πολύ απογοητευμένο και το πήραμε μαζί μας»

 Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η απάντηση στη Μαρία Αντωνά και η αναφορά στο διαζύγιό της

Keywords
Τυχαία Θέματα